Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft Edge’e GeForce Now desteği geldi!

Microsoft Edge tarayıcısına Google Stadia 'nın ardından GeForce Now desteği geldi. Bu bağlamda pek çok kolaylık sağlandı. Yakın zamanda...

...

Microsoft Edge tarayıcısına Google Stadia'nın ardından GeForce Now desteği geldi. Bu bağlamda pek çok kolaylık sağlandı.

Yakın zamanda GeForce Now istemcisine güncelleme geldi. Bu bağlamda artık Microsoft Edge tarayıcısı beta desteğini içeriyor. Yani artık Xbox oyuncuları PC oyunlarını Edge üzerinden konsollarına aktarabiliyor. NVIDIA‘nın Xbox Series X‘ten bile daha iyi performans göstereceğini vadettiği hizmet, oyuncuların PC kitaplıklarını düşük gecikmeyle yayınlamasına olanak tanıyor.

Xbox, oyuncularına bu yol platforma henüz ulaşmayan Death Stranding gibi oyunları deneyimlemek için alternatif bir yöntem sunuyor. Bu bir süre sonra onaylanan God of War‘ın GeForce Now‘a geleceği iddialarını da takip ediyor.

Eylül 2021’de Google Stadia için de bir destek gelmişti

Eylül 2021‘de Microsoft Edge için bir güncelleme yayınlandı. Bu bağlamda Xbox konsollarında yer alan Edge tarayıcısıyla Google Stadia platformu üzerinden oyun oynanabilmesi mümkün kılındı. Bu güncelleme aynı zamanda PC kullanıcıların Xbox oyunlarını uzaktan oynaması için iki yol sundu.

Windows işletim sistemli PC’lerde Xbox uygulaması aracılığıyla Cloud Gaming, ilk olarak Ağustos ayında Xbox Game Pass aboneleri için kullanıma sunuldu. Bu ay ise 22 ülkedeki tüm Xbox Game Pass Ultimate üyelerine açılmadan önce Insider programına girdi.

Microsoft ayrıca Xbox uygulamasında uzaktan oynatmayı etkinleştirdi. Bu sayede kullanıcıların Xbox Series X/S ve Xbox One konsollarını PC’lere aktarmasına olanak sundu.

Sizler Microsoft Edge tarayıcısına GeForce Now desteği gelmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın!


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.