Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Meet toplantı sahipleri, katılımcıların mikrofonlarını ve kameralarını kapatabilecek

  Google Meet 'te video konferans görüşmeleri yapan toplantı sahipleri artık istedikleri kullanıcıların mikrofonları ve kameralarını kap...

...

 

Google Meet'te video konferans görüşmeleri yapan toplantı sahipleri artık istedikleri kullanıcıların mikrofonları ve kameralarını kapatabilecek ve kullanıcıların tekrar açmasını engelleyebilecek.

Video konferans platformu Google Meet, toplantı sahibinin istediği katılımcıların mikrofonlarını veya kameralarını kapatabilmesine olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sunuyor. Yeni özellik ile toplantı sahibi tarafından kısıtlanan katılımcı, kendi mikrofonunu veya kamerasını etkinleştiremeyecek.

Oturumlar üzerinde daha fazla kontrol sağlanacak

Şirket, Workspace blogunda paylaştığı bir gönderi ile güncellemenin detaylarına yer verdi. Google, bu yılın başlarında toplantı sahiplerinin masaüstü veya dizüstü cihazlarında Google Meet'te aynı anda herkesi sessize alabildiğini duyurmasının ardından bu kez de yeni 'Ses ve video kilidi' özelliğinin kullanıma sunulacağını açıkladı.

Yeni özellik sayesinde oturum sahipleri, toplantılar üzerinde daha fazla kontrole sahip olacak. Özellik, varsayılan olarak kapalı olacak ve toplantı sahipleri kullanmak istedikleri zaman toplantı sırasında özelliği açabilecek.

Ana odada gerçekleştirilen mikrofon veya kamera kilitlemeleri alt odalara da uygulanacak ancak alt odalarda gerçekleştirilen mikrofon veya kamera kilitlemeleri ana odada etki göstermeyecek.

Ses ve video kilidi özelliğinin planlanmış sürümü 1 Kasım'dan itibaren kademeli olarak sunulmaya başlanacak.

Kaynak:https://www.engadget.com/google-meet-audio-001821609.html.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.