Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Dokümanlar'daki paragraflardan önce sayfa sonu ekleme

Artık Google Dokümanlar 'daki yeni “ Önce sayfa sonu ekle” seçeneğiyle her zaman yeni bir sayfada başlayacak bir paragrafı işaretleyebi...

...
Artık Google Dokümanlar'daki yeni “Önce sayfa sonu ekle” seçeneğiyle her zaman yeni bir sayfada başlayacak bir paragrafı işaretleyebilirsiniz. 

Belirli paragraf stillerinin başlıklar, altyazılar veya başlıklar gibi her zaman yeni bir sayfa oluşturmasını istiyorsanız bu özellikle yararlıdır.

Dokümanlar'da yeni" Önce sayfa sonu ekle " paragraf stilini ekleme

Bu aynı zamanda Microsoft Word'ü ve paragraflara ve Dokümanlara uygulanan “Sayfa sonundan önce” olan diğer üçüncü taraf belgeleri içe ve dışa aktarabileceğiniz anlamına gelir ve Dokümanlar bu biçimlendirmeyi koruyacaktır.


Dokümanlar menü çubuğunda Biçim > Satır ve paragraf aralığı> seçeneğine gidip “Önce sayfa sonu ekle " yi tıklatarak bu biçimlendirme stilini ekleyebilirsiniz."Dokümanlar'daki paragraf stilleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Kaynak:https://workspaceupdates.googleblog.com/2021/10/add-page-break-before-paragraphs-in.html?utm_source=adnanguneycom.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.