Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Özel Şablon Marketer

Pazarlamacı anlamına gelen, Blogger Marketer özel şablonu. Mavi, açık gri, otomatik yazının devamını oku , sabit sekmeli 3 widget’i il...

...
Blogger Özel Şablon tasarımı nasıl düzenlenir.
Pazarlamacı anlamına gelen, Blogger Marketer özel şablonu. Mavi, açık gri, otomatik yazının devamını oku, sabit sekmeli 3 widget’i ile sadeliği sevenler için tasarlanış. Menü çubuğu üzerinde bulunan banneri , bilgisayarınızda bulunan Paint proğramı ile kısa zamanda oluşturabilirsiniz. Menü çubuğu arka plan rengi için hoş mavi bir renk tonu kullanılmış ve yazı bağlantı renkleri beyaz olarak düşünülmüş. Her zaman olduğu gibi Wordpress alt yapısı kullanılarak duyarlı tema tasarımına sahip. Şablonun genel özellikleri şunlardan oluşmaktadır.
Şablonu Göster 
  • Şablon adı : Marketer (Pazarlamacı)
  • Yayınlanma tarihi : 8 Şubat 2014
  • Alt yapı : Wordpress, Duyarlı tema.
  • Yazının devamı : Read More, üzerine gelindiğinde mavi bir renk oluşuyor.
  • Slayt geçişleri : Otomatik 5 bağlantıdan oluşmakta. jQuery tekniği kullanılmış. Siz sadece resim boyutlandırarak, resmin linkini ekliyorsunuz.
  • Banner : Sol tarafa kendi bannerinizi ekleyebilir, sağ tarafta sponsor veya reklam koyabileceğiniz 468x60 ebatlarında gadget alanına sahip.
  • Menü çubuğu : Arka plan rengi mavi, yazı metni beyaz olarak düşünülmüş
  • Sekmeli Widget : 3 Gadget'in bir araya getirilmesi ile tek gadget içinde kullanabiliyorsunuz. Bunlar Popüler yayınlar, Etiketler, Arşiv dosyaları.
  • Sütun sayısı : 2 Sütun
  • Altbilgi : 4 Sütundan oluşuyor.
Web 2.0 şartnamesine göre düzenleme yapılmış. Bir Arama penceresi mevcut olup siz özel bir arama penceresi ekleyerek temayı zenginleştirebilir, Adsense reklamı kullanıyor iseniz arama penceresinden para da kazanabilirsiniz. Arama penceresinin hemen altında sosyal profilleriniz görülmekte.

47 yorum

  1. merhaba blogunuz gayet güzel bende yeni başladım yazmaya takibe değer yazılarımın olduğunu düşünüyorum ve takibe sizi de beklerim
    http://meyveguzelligi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yasin Savcı:
      Bey tekrar hayırlı olsun diyorum.Okuyucuların takip edebilmesi için İzleyiciler gadget'ini ekleyin lütfen.

      Sil
    2. Adnan bey bu şablon ücretli mi? Nasıl yükleyebilirim?

      Sil
    3. @Juliette:
      Merhaba, ücretli hiçbir şablon yayınlamıyorum.Ücretli bir şablon oldumu bilgi veririm.şablonu kullanmanız için göster tıklayın açılan sayfada üst kısımda indir sekmesine tıklayın.İndirdiğiniz dosya içinde üst kısımda olan XML slider olamadan kullanım içindir.Hemen alt kısımda olan tam kullanım içindir.Yani slider ile kullanılır.Bloga yüklemek için Şablon> Sağ üst yedekle yazan yere tıklayın. Masa üstünüzde seçiminize bağlı olarak xml dosyasını seçin ve tamam yazısına tıklayın.Yükleme gerçekleşecektir.

      Sil
    4. adnan bey merhaba nim butonlarla ilgili sıkıntım var http://ggezginn.blogspot.com.tr/ şehirler butonunub içine html kodlarını atmam gerek html kısmında '#' var bu araya sadece bir tane html kodu atabiliyorum daha çok şehir kodu atmam için aralarına ne gerekli

      Sil
    5. @Yusuf Albayrak :
      Bey merhaba. # bu işaretin olduğu yere etiket kalıbınız gelecek. Şöyle;
      blog linki/search/label/etikeismi diğer karşı tarafada etiket ismini yazacaksınız. ir yazı linki koyarsanız bir yazınızı gösterir.Diğer yazıları göstermez.Yukarıda kalıbı yaparsanız o etikete ait tüm yazılar çıkacaktır.

      Sil
  2. selam Adnan ,Bey benim temadaki şu'' Recommend this on Google'' kelimeyi türkçeleştiremedim htmli düzenlede kodu bulmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Mustafa dertli;
      Bey blogunuzda böyle bir yazı yok.Nerde yazıyor? en çok okunanlar yazısından başkabir yazı görülmüyor.

      Sil
    2. kayıtların altında google+ butonunun yanında temanın sadece burasını Türkçeleştiremedim.

      ayrıca ana sayfamda gösterilecek kayırları 10 yapmama rağmen 5 kayıt gösteriyor neden

      Sil
    3. Şablon kodlarına giriş yapın en üstt scrip EN yazan yeri TR yapın.Yayın tarih ayarlarını da kontolr edin.

      Sil
  3. oldu çok teşekkür ederim bide bir sıkıntım daha var anasayfada 2 yada 3 tane paylaşım görünüyor ben en az 7 olsun istiyorum nasıl yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yusuf Albayrak:
      Bey verdiğim linkten tüm ayarları yapabilirsiniz.Teşekkür ederim.
      http://guney59.blogspot.com.tr/2012/03/bloggerda-yeni-kurulan-blog-ayarlar.html

      Sil
    2. benim temada bu blog sayısını yerleşimden ayarla olmuyor onu denedim başka yolu yok mudur

      Sil
    3. çok teşekkür ederim hallettim. Sebebi paylaşımımın uzun olmasıymış yazı kesme aracıyla kestim şimdi yayınlar görünüyor

      Sil
    4. @Yusuf Albayrak:
      Özel temaların bazıları otomatik yazı kesme yapıyor.Birçoğunda yoktur.hallettiğinize sevindim.Teşekkür ederim.Kolay gelsin.Güzel olmuş.Sosyal paylaşımlarıda yapılandırmayı unutmayın.

      Sil
    5. adnan bey şimdi de başım slaytla dertte dünden beri ne yaptıysam olmadı slayt devam etmiyor tüm yazılar üst üste binmiş ve tek resim büyük ihtimalle temanın kendisinden ne yapabilirim bu durumda

      Sil
    6. @Yusuf Albayrak:
      Temanız için indirdiğiniz ve yüklediğiniz XML dosyasını Notepad++ ile açın ve slayt kodlarını şablon içinde aynı yerlere gelecek şekilde yapıştırın.kaydetmeden önizeme yapın.Hata almazsanız kaydedin.Önce bir yedek almayı unutmayın.Yoksa baştan yapılandırmanız gerekebilir.

      Sil
    7. notepad ten aldım hatta temayı tekrar yükledim sorun aynı

      Sil
    8. @Yusuf Albayrak:
      Bey merhaba, şablonu yeniden yükledi iseniz tüm özelleşitrmelerin yok olması yeni görünümüne gelmesi lazım. Bir daha deneyin. Şablon normal çalışması lazım.Veya farklı bir tema seçin.
      Bu tema tam çalışıyor ve kullanıyorum şu anda.
      http://www.premiumbloggertemplates.com/2014/02/newscom-blogger-template.html/demo/
      Buda kullandığım slayt koymadığım benim klasik blogum.
      http://adnanguney.blogspot.com.tr/
      Aynı temanın üzerinde test çalışmalarınızda yapıyorum ve tam olarak çalışıyor.

      Sil
    9. Adnan bey benim tema bu değil zaten Foodeluxe teması dediğiniz gibi tema da bir hata varsa başka tema kullanacağız ve yeniden ayarlaması çok zor temanın kendi sıkıntısı mı çıktı ortaya yoksa html kodlarında bir yanlışlık mı yaptım anlamıyorum yine de teşekkür ederim

      Sil
    10. @Yusuf Albayrak:
      Bir şey daha dikkatimi çekti.Tema altındaki yazıları neden siliyorsunuz.Bunlar telif hakları ile karunurlar.Yarın şiakayet ederlerse blogu kapatırlar.Dikkat edin lütfen.

      Sil
    11. hayır duruyor neyi silmişim?

      Sil
    12. @Yusuf Albayrak:
      Bey aynı tema olmadığını biliyorum.Kod yapıları aşağı yukarı hep aynı.Yalnız birçok tema hatalı.Bu nedenle her temayı önermiyorum.Birçok tema denemeden sonra yayınlıyorum.Nedenide bu hatalar.

      Sil
    13. @Yusuf Albayrak:
      En alt kısımda Copyright yazan yerde tema tasarımcısının kodları ve ismi olması lazım.Sizin blogun ismi ve blogger ismi var.

      Sil
    14. hadi ya ben silmedim ki yani bilerek tekrar indirip yüklersem düzelir mi

      Sil
    15. bide sizinkide öyle copyright isminiz ve blogger yazıyor

      Sil
    16. Bu tüm temalarda vardır.Temayı aldığınız yerde bir kontorl edin.Demosuna bakın.Alt kısımda tasarımcı açıklamaları vardır.Ayrıca bu kodları silmeme konusunda uyarırlar.Temayı aldığınız yerde bu yoksa bu tema kırıktır.Blogunuzdan olmamanızı tavsiye ederim.Dikkat edin.Temayı yüklemeden önce demoya bakın.Benim blogda sayfayı tam aşağıya çekin görmeniz lazım.Lasanhta ismini.

      Sil
  4. ha daha altında ben onlara dokunmadım tekrar yüklicem o zaman uğraşıcaz sağlam olması yanlış olmasından iyidir

    YanıtlaSil
  5. Adnan Bey bu arada tekrar yükledim sorun aynı ne önerirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yusuf Albayrak:
      Şu anda aynı temayı yükledim ve çalışıyor.Teamadaki en üstte translate dil çeviriyi kaldırın.Kod çakışması olabilir.

      Sil
    2. Test blogu inceleyin.
      http://guneytest6.blogspot.com.tr/

      Sil
  6. Adnan Bey kaldırdım aynı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda blogunuzdayım ve üst kısımda olan ses dosyası kodlarını saklayın.Şablondan sağ tarafda widgetleri kaldır seçin ve tümünü seçtükten sonra varsayılan ayarlara gtirin.Kodlar içerde çakışma yapabilir.Kaldırılamayan kodlar olabilir.Eski temayı geri yüklemişsiniz.

      Sil
  7. evet dediğiniz gibi birşeyler çakışıyormuş kaldırdım hepsini slayt çalıştı hangisi bozuyorsa onu uygulamayacağız artık hocam teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim.Kolay gelsin.Kod eklediğinizde kontrol etmeden devam etmeyin.Bunca emek boşa gidiyor yazık.

      Sil
  8. Adnan Bey htmk/java kodu ekleyemiyorum altta uyarı veriyor javascript:void(0) diye ne yapmam gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yusuf Albayrak:
      Bey eklediğiniz kod boş ve anlamsız olduğu hatası veriyor.Bu kodun çalıştığına emin misiniz.Bİr test blogunda deneyin lütfen.Ya hatalı kod alıyorsunuz yada kod bozuk olabilir.

      Sil
  9. hayır herhangi bir kodu da almıyor çalışıyor olsada daha önce aldıklarını şimdi almıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yusuf Albayrak:
      Bey test blog da denediniz mi.Eklemek istediğiniz kod neyle ilgili.Bİrde bazen hata yapabiliyor.Blogu kapataıp yeniden açar mısınız lütfen.

      Sil
    2. Kapatıp açtım. Deneme bloğunda da denedim yok aynı hata dün dediğiniz gibi lisansı falan buldum yerine ekledim nedir sorun

      Sil
    3. @Yusuf Albayrak:
      Bu hata en son hangi işlemden sonra oluştu bir kontrol edin.Test blog da bende kod ekledim ve blogger da bir hata yok.Yeni eklediğiniz kodu eklerken bir yeri bozmuş olabilirsiniz.Özel temalar çok hassazdır bir nokta silseniz birçok eklenti çalışmaz.Tüm kodlar şablon içinde yapılandırılmıştır.Bu durum bazen blog gadgeti görülmem gibi nedenler yaratan tarayıcı sürümün eski olması veya datalarının bozulması gibi bir çok nedenlere dayanıyor.Siz şablonu geri yüklediniz.Yeniden kurmadınız.Bunun için bazı gadagatleri kaldırıp deneyerek kontorletmek gerekiyor.

      Sil
  10. Sanırım lisans kısmını eledikten sonra Gatgetlerin tümünü kaldırdım sorun aynı ne yapmamı önerirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yusuf Albayrak
      Bence temayı sıfırdan kurun siz sıfırdan kurmadınız.Ve bazı kodları silmeyin.Her kodun yukarda birçok ilişkili alanı var.Her ekleyeceğiniz yeni uygulamayı test edin hata verirse eklemeyin.En iyi çalışır durumda iken yedek alın.Eski yedeği silin.Ses dosya kodlarını mümkün olduğunda üst kısımda çalıştırmayın blogu yavaşlatır.Tarayıcınız son sürümmü kontrol edin.Chrome kullanmanızı tavsiye ederim.

      Sil
  11. Baştan yapacağım o zaman teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yusuf Albayrak:
      Söylediklerimi dikkate alırsanız sorun çıkmaması gerekir.Teşekkür ederim.

      Sil
  12. Adnan Bey merhaba ben yeni tema uyguladım yine html/java yüklemiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yusuf Albayrak:
      Bey bana tam olarak adım adım yaptığınızı anlatırmısınız.Bir şey eksik yapıyor yada yanlış yapıyor da olabilirsiniz.Eksiksiz sıra ile yazın lütfen.Biz şablona bakıyoruz yaptığınızı doğru biliyoruz.Ya yanlışbir uygulama yapıyor iseniz.Sizde boşuna uğraşmış oluyorsunuz demektir.Anlatın çek yapalım.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.