Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google'dan Duyuru: Klasik Google Sites'ta düzenleme; artık 1 Aralık 2021'den itibaren kullanıma sunulmayacak

Google, bildiriyor; Klasik Google Sites 'ta düzenleme artık 1 Aralık 2021 'den itibaren kullanıma sunulmayacak ve klasik Siteler art...

...

Google, bildiriyor; Klasik Google Sites'ta düzenleme artık 1 Aralık 2021'den itibaren kullanıma sunulmayacak ve klasik Siteler artık 1 Ocak 2022'den itibaren görüntülenemeyecek

Google'un daha önce de duyurulduğu gibi, klasik Google Sites'ı yeni Google Sites ile değiştiriyor. Aksaklığı önlemek için lütfen mevcut tüm klasik Sitelerinizin 31 Aralık 2021 tarihine kadar taşındığından emin olun.


1 Aralık 2021'den itibaren: artık alan adınızda kalan klasik Google Sitelerini düzenleyemezsiniz.
1 Ocak 2022'den itibaren: klasik Google Siteleri, yeni Google Sitelerine dönüştürülmedikçe artık görüntülenemez. Kalan klasik Siteler otomatik olarak:
Arşiv olarak indirilir ve web sitesi sahibinin Google Drive'ına kaydedilir.
Site sahiplerinin incelemesi ve yayınlaması için yeni Google Sites'ta bir taslak ile değiştirildi.
Kuruluşunuzun klasik Siteler içeriğinin kesintisiz olarak görüntülenmeye devam etmesini sağlamak için mevcut tüm klasik Sitelerinizin 31 Aralık 2021 tarihine kadar taşındığından emin olun. Henüz yapmadıysanız, kuruluşunuz için yeni Siteler oluşturmayı etkinleştirin.


1 Ocak 2022'de başlayan kalan tüm klasik Siteler için geçiş sürecinin tamamlanması üç aya kadar süreceğini tahmin ediyoruz. Yöneticiler, etki alanları için bu işlem tamamlandıktan sonra bir e-posta bildirimi alacaklardır. Geçiş döneminde siz ve kullanıcılarınız, daha önce otomatik olarak geçirilmemiş kalan klasik Siteleri yine de geçirebileceksiniz.

Herhangi bir işlem yapmazsanız, yukarıdaki geçiş zaman çizelgesinde özetlenen değişiklikler otomatik olarak etki alanınıza uygulanır. Klasik Sitelerden yeni Sitelere geçiş hakkında daha fazla bilgi edinmek için Yardım Merkezini kullanın.


Kaynak:https://workspaceupdates.googleblog.com/2021/10/sites-migration-reminder-october-2021.html?utm_source=adnanguneycom.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.