Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Dinamik Blogger Atıf Gadgetinin Yeni Görünümü

Blogger, Dinamik Blog Gadget ve Şablon yeniliklerine , Atıf Gadget’ini ana sayfada göstererek bir yeniliği daha gerçekleştirdi. Klasik b...

...
Dinamik Blogger Atıf Gadgeti
Blogger, Dinamik Blog Gadget ve Şablon yeniliklerine , Atıf Gadget’ini ana sayfada göstererek bir yeniliği daha gerçekleştirdi. Klasik blog ana sayfa (footer) alt kısımda görmeye alıştığımız Atıf gadget’ini Dinamik blog kullanıcılarının kullanımına sunması oldukca iyi bir gelişme.
Google ürünlerinde gerçekleşen değişimleri izliyorsanız, site görünümleri ( Youtube site güncellemesi ), ( Youtube yorumlarda yapılan değişimler ), ( Google Plus Özel URL kullanımı ), yardım forumlarında site görsel değişimleri gibi, birçok üründe değişime gittiğini farketmiş olmalısınız. Google ürünlerinin hemen hemen hepsinde bu değişim yaşanırken, Blogger ’un da bu değişim içinde tutulması çok mantıklıdır.
Dinamik blog kullanıcılarını unutmayan Blogger Developer , (Geliştiricilerine) bir kez daha teşekkür ediyor yeni gelişmelerin devamını bekliyoruz.
Yeni uygulamaya alınan Atıf Gadget’inin Dinamik Blogger ana sayfa alt kısımda (footer) görüntüsünün resmini aşağıda görüyorsunuz. Yeni atıf gadget'inin canlı örneğini ana sayfada inceleyebilir, bir sonraki yazımda Dinamik Blogger, blog’lar için yapılan yenilikleri takip edebilirsiniz.

Atıf gadget’inin Dinamik Blogger da görünümü
Atıf Gadget’ini yapılandırmak için uygulama

4 yorum

  1. Hocam merhaba.
    Atıfı eklediğim de sizinki gibi olmuyor yani sizin isminize geldiğim de bir link olduğu ortaya çıkıyor aynısı bende olmuyor. Nasıl yapılabilir? http://blogrealite.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Blog Realite :
      Merhaba verdiğim linkten isminizi kod olarak eklediğinizde isminiz link olarak görülecektir.Ayrıca Blog okuyucunuzu artırmanız için paylaşım yapmanız lazım.Paylaşım yapılmamış olarak görüyorum Blog'unuzu.
      http://guney59.blogspot.com/2013/09/blog-ismini-atf-gadgetinde-link-olarak.html

      Sil
    2. Hocam çok teşekkürler.
      Paylaşım çok fazla yapmıyorum ve düzenli olarak ta yazmıyorum artık. Ki yazacağım çok konu var yani hem yönlendirme hem de fikir alışverişin de bulunma gibi yazılarım var ama kopyalıyorlar. Onun için bu konu da baskılıyorum kendimi. Toplumumuzu artık anlamıyor ve anlamak ta istemiyorum. Efendim saygılar yazılarınızı okuyorum. Görüşmek üzere.

      Sil
    3. @Blog Realite :
      Merhaba, içten açıklama ve duygularınız paylaşıyorum.Bu konuda takdir ediyorum.fakat biliyorsunuz Web Dünya ortamında çok büyük bir kapasiteye sahip. Bazı konulara engelleme yada müdehale de bulunma zaman alan sabır gerektiren unsurlar. Özgün olmayan 50 kopya yapacağınıza 1 hafda içinde bir yazınız olsun.Merak etmeyin ve inanın o bir yazı sizi gereken yere getirecektir.Bırakın kopyalasınlar. Arama sonuçlarına baktığınızda belki de kopya yapan işk sırada çıkacaktır.Bu sizi yıldırmasın.Google algoritmaları kısa zamanda gereken işlemi yapar ve özgün yazınız hep üst kısımlarda kalır.Birçok forumlarda kopya içerik tavsiye edilir, Google yerden yere vurulur.Aldırmayın doğru bir tanedir.Yılmayın devam edin.Yıllar önce aynı duyguları yaşadım ve çok iyi bilen biriyimdir.
      Yalnız size birakç önerim olacak. Profiliniz değiştirin avadar kullanmayın.Google Plus çevreleri herkese açık olarak yapılandırın.Şu anda Blogger profiliniz var.Hemen Google Profilinize döndürün.Bir hafta sonrasını takip edin başarıyı nasıl yakalayacağınızı izleyin.sonucu da bana bildirirseniz sevinirim.Tekrar görüşmek üzere.

      Sil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.