Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Yeni Atıf Gadgeti

Blogger geliştiricilerin en son ekledikleri Gadget Atıf Gadget’ini blogunuza eklemedi iseniz ekleyebilirsiniz. Yeni blog açıldığında otom...

...
Blogger geliştiricilerin en son ekledikleri Gadget Atıf Gadget’ini blogunuza eklemedi iseniz ekleyebilirsiniz. Yeni blog açıldığında otomatikman blog şablonunuza eklenen Atıf Gadgeti artık karşımıza ekleyebileceğiniz bir gadget olarak çıkıyor. Hatırlarsanız, Blog kontrol yerleşim paneliniz de daha önce eklenen Atıf gadget'i silinemez ve taşınamaz olarak eklenmekteydi. Atıf Gadget'i blogunuz da en alt (footer) kısımda bulunmaktadır.Blog şablon tema ve sizin ekleyeceğiniz isim bağlantılarından oluşmaktadır.

Birçok yazımda bahsettiğim gibi biz var olan bir şeyin eklenmesinden ziyade istenilen bir eklentinin olmasını istiyoruz. Kategori eklentisi yazdığımda bu düşüncem ile bana herhalde hak vereceksiniz. Blogger geliştiricilere buradan sesleniyorum. Modası geçmiş sosyal paylaşım eklentisini ve kategori eklentisini biran önce günceleyin.
Teknoloji ve gelişimlerin bu kadar hızlı olduğu bir zamanda halen yerinde sayan bir Blogger ile çalışıyoruz. Biraz hareketlenin canlanın lütfen. Bir Wordpress'i örnek alabilirsiniz. Wordpress açık kaynaklı bir yazılım. Artık bazı teknolojilerin değişmesi gerektiğini görmemezlikten gelemezsiniz.

Dinamik bloglarda da aynı konu geçerlidir. Birçok CSS kodları ile blog'un görüntüsünü değiştiriyoruz. Yukarıdaki resimde Atıf Gadget'ini görüyorsunuz. Her ne işe yarayacaksa çok önemli gibi 28. sırada eklenmiş. Blogger yeni gelişimleri bekliyoruz.Yorumlar penceresine baktıkca kendimi kamyona bakar gibi görüyorum. Artık bu görüntüyü değiştirin, şirin bir taksi görünümü gibi küçük pencere yapın. Yorum sayfanın açılmasına etken eden 7 pencere görünümünü açılır sekmeli seçenekli yapın. Konu hakkında çok fazla yazılabilecek şey yok zaten. Çok değerli yeni Atıf gadgetimiz hayırlı olsun.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.