Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

YouTube Site Güncellemesi

YouTube Site Güncellemesinini Kontrol Edin Kısa süre önce YouTube video kanalı site tasarımında yenilikler yaparak görselliğini değişt...

...
YouTube Site
YouTube Site Güncellemesinini Kontrol Edin
Kısa süre önce YouTube video kanalı site tasarımında yenilikler yaparak görselliğini değiştirdi. Kanal kapak resminizi 2120x1192 pixel ölçülerinde ayarlayarak değişim yapabiliyorsunuz. Kanal kapak resminizi 2120 x 1192 pixel ölçeğinde nasıl yapacaksınız, işin zor kısmı burada başlıyor.Blog, site ve diğer kullanım alanlarındaki resim ölçülerinizi
değiştirmeniz için Blog başlığına resim ekleme isimli yazımdan bahsetmiştim. Bu yazımı okuyup küçük eklentiyi indirenler için sorun olmayacaktır.Konuyu yeni okuyanlar vermiş olduğum bağlantıdan konuyu okuyarak küçük ücretsiz proğramı bilgisayarlarına kurarak istediği ölçülerde resim elde edebilirler.
Diğer yeni yenilikler panel sayfanızda Sosyal sitelere paylaşım iconlarıda ekleyebiliyorsunuz. Youtube sık kullananlardan iseniz zaten birçok eklenti sizin önceden yaptığınız bağlantılara dayanarak kanalınıza ekleniyor.

Sosyal Paylaşım Bağlantıları ;


Bu bağlantılar Pinterest, Twitter, Facebook,G+ Profil bilgilerini olarak 4 adet ekleme şansına sahipsiniz.

Özel Kanal Bağlantıları ;

Özel kanal bağlantılar sekmesinde site başlıklarınızı ve Site URL’nizi yazıyorsunuz.
Ayarlar dört sekmeden oluşuyor ;
1. Ana Sayfa
2. Videolar
3. Tartışma
4. Hakkında
Youtube kanalına girdiğinizde sizi yenilikleri anlatan bir karşılama scrip’i eşlik ediyor. İsminizin hemen altında yer alan yukarıda saydığım menüler mevcut.
Hakkında sekmesine tıkladığınızda var olan ayarları göreceksiniz. Her satır da kalem sekmesine tıklayarak kişisel bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
Sonuç olarak birde bizim bloglarımızda Kategori özelliğini güncelleseler çok memnun olacağım.Halen ilkel metodlarla işlem yapıyoruz. Ancak inanıyorum çok kısa zamanda bu değişim yapılacaktır. Blog şablon değişimi bu işlemlerin bir başlangıcıdır diye düşünüyorum.Sizde düşüncenizi belirtin lütfen.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.