Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger FashionGlamour Pembe Şablonu

Blogger FashionGlamour Teması , Moda anlamına gelen pembe rengi seven bayan Blogger için düşünülmüş Wordpress alt yapılı duyarlı bir şab...

...
Blogger FashionGlamour Şablonu Duyarlı Wordpress alt yapılı
Blogger FashionGlamour Teması , Moda anlamına gelen pembe rengi seven bayan Blogger için düşünülmüş Wordpress alt yapılı duyarlı bir şablon. FashionGlamour Moda blogları için Duyarlı, 2 Sütun Blogger Şablon Query Slider, Açılır Menüler, 3 Sütunlar Altbilgi, Sekmeli Widget ve Diğer Özellikleri ile kullanımınızı bekliyor.
Bu şablon’u yemek tarifi, şiir, roman, süs eşyası tanıtımı, parfümeri ve reklam tanıtımı yapan Blogger yazarları kullanamaz mı ? Blogger FashionGlamour Teması, için aklıma gelen bazı iş kolları için yazdım. Bu örnekleri sizler çoğaltabilirsiniz. Örneğin Ahçı iseniz sayfa iconunun olduğu yere, başa takılan ahçı şapkası, bebek örgü işi yada tanıtımı yapıyorsanız bebek patiği gibi birçok icon düşünebilirsiniz. 
Yapacaklarınız bunlarla da sınırlı değildir. Hayal gücünüz size gerekenleri mutlaka verecektir. Sizlere hayal gücünüzü zorlayacak birkaç basit örnek sundum. Slayt resimleri her alanda kullanılabilir olduğundan slayt linklerini değiştirip kendi liklerinizi eklediğinizde yazınızın bağlantıları resimlerde çıkacaktır.

Şablon özellikleri hakkında bilgiler :

Şablon adı: FashionGlamour
Şablon tipi: WordPress,
Zarif, özel bölümlerden oluşturulmuş, sabit genişlik, duyarlı tema, moda, magazin işlevliği, pembe renk tonları, sağ kenar çubuğu, sekmeli widget, üst gezinti bar, 1 kenar çubuğu, 2 sütun, 3 sütun altbilgi, wordpress alt yapılı duyarlı tema.
Yayın tarihi : 10 Kasım 2013
Şablonı indirmeye karar verirseniz yazar sizler için indirme işleminden sonra neleri nasıl yapmanız gerektiğini açıklamış. Bu tür şablonları seçmemin amacıda sizlere bu tür destek veren siteler olmasıdır.

Gelişmiş Ayrıntılarda neler var ?

  • FashionGlamour Blogger Şablon Yapılandırma
  • Meta etiketleri yapılandırma
  • Favicon ekleme
  • Özel İçerik Slider yapılandırma
  • Widget tab adları nasıl değiştirilir
  • Başlık Logo ekleme
Blogger FashionGlamour temasını Türkçe çeviri nasıl yapacaksınız bunuda verdiğim şahsi yazımdan hem okuyarak, hemde video izleyerek çok rahat bir şekilde temanızı özelleştirebilirsiniz.
Blogger FashionGlamour teması gerçekten şık,güzel ve özel renklerden oluşmakta. Tasarımcı, +W.A.M. Lasantha Bandara karunarathna arkadaşımıza teşekkür ederim.
Şablon ketegorisinde birçok değişik temayı incelemek için sidebar kategoriler şablon yolunu izlemeniz yeterli olacaktır.
Şimdiden kolay gelsin diyorum. Düşüncenizi, sorunlarınızı yorumlarda belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.