Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WinRAR 5 İndir - Dosya Sıkıştırma Programı

W inRAR güçlü bir arşiv yöneticisidir. RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar. Gelişmiş bir veri sıkıştırma özelliğine sahip olan W...

...
WinRAR  İndir
WinRAR güçlü bir arşiv yöneticisidir. RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar. Gelişmiş bir veri sıkıştırma özelliğine sahip olan Winrar, RAR, ZIP, CAB, ARJ, LZH, ACE, TAR, GZip, UUE, ISO, BZIP2 ve 7-Zip gibi bilinen tüm sıkıştırılmış dosyaları açabilmektedir. Büyük boyutlu dosyaları sıkıştırarak küçük boyutlu arşiv dosyaları haline getirebilir ve bu şekilde hem disk alanından kazanırken hem de dosya paylaşımlarınızı çok daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.
WİNRAR Yükle
Güçlü sıkıştırma, ciltler, şifreleme, kendi açılan modüller, yedekleme kolaylıkları WinRAR'ın diğer özellikleri arasındadır. Bu bir deneme sürümüdür. Herkes bu programı 40 günlük deneme süresi içinde kullanabilir. Bu 40 günlük test süresi sonrasında ise Winrar size mesajlar ve reklamlar gösterebilir. WinRAR büyük boyutlu dosyaları birden fazla parçaya bölerek sıkıştırabilir. 700 mb boyutundaki bir film dosyasını 100 mb boyutlarında 7 parçaya bölerek sıkıştırabilir ve dosya paylaşım siteleri üzerinde farklı parçalar halinde kolayca paylaşabilirsiniz. Lisans: Shareware → Deneme (Bazen hayat süprüzlerle doludur)
Yayımcı: win.rar Gmbh, WinRar 5.0 (32-bit) İndir, WinRar 5.0 (64-bit) İndir

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.