Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Beterböcek Beterböcek’in İkinci Fragmanı Yayınlandı!

  Tim Burton'ın efsanevi filmi "Beterböcek" (Beetlejuice) 36 yıl aradan sonra devam filmi "Beterböcek Beterböcek" (B...

...

 



Tim Burton'ın efsanevi filmi "Beterböcek" (Beetlejuice) 36 yıl aradan sonra devam filmi "Beterböcek Beterböcek" (Beetlejuice Beetlejuice) ile geri dönüyor. Yeni fragmanı ve posteri yayınlanan film, 6 Eylül'de ülkemizde sinemalarda olacak.

Ünlü yönetmen Tim Burton’ın 1988 yapımı efsanevi doğaüstü komedi filmi "Beterböcek" (Beetlejuice) yeniden karşımıza çıkıyor! "Beterböcek Beterböcek" (Beetlejuice Beetlejuice) adıyla gelen devam filminin ikinci fragmanı ve posteri yayınlandı. 36 yıl sonra fantastik dünyayı tekrar keşfe çıkacağımız filmde, Tim Burton yönetmen koltuğunda yine yer alıyor.

"Beterböcek Beterböcek", 6 Eylül'de ülkemizde sinemalarda olacak.

Tim Burton’ın 1988 yapımı "Beterböcek" filmi, 36 yıl aradan sonra devam filmiyle geri dönüyor. 15 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen ve dünya çapında 75 milyon dolar hasılat elde eden bu kült film, "Beterböcek Beterböcek" ile devam ediyor. Yönetmen koltuğunda yine Tim Burton bulunuyor.
Orijinal kadroda Beterböcek karakteriyle tanınan Michael Keaton rolüne dönerken, Winona Ryder Lydia Deetz’i, Catherine O'Hara ise Delia Deetz’i yeniden canlandırıyor. Devam filminde kadroya Monica Bellucci, Jenna Ortega, Willem Dafoe ve Justin Theroux gibi yeni isimler eklendi.

Beterböcek Beterböcek’in Konusu:

Bir aile trajedisinin ardından, Deetz ailesinin üç nesli Winter River’daki evlerine geri döner. Lydia'nın hayatı, genç kızı Astrid’in tavan arasındaki gizemli kasaba maketini keşfetmesi ve Öbür Dünya'ya açılan kapının kazara açılmasıyla altüst olur. Her iki dünyada da sorunlar baş göstermeye başlar ve Beterböcek’in adını üç kez söyleyen birinin, bu yaramaz iblisi geri getireceği an meselesidir.

1989'da En İyi Makyaj Akademi Ödülü kazanan "Beterböcek", devam filminde de makyaj, gerçekçi efektler ve kuklalar kullanılarak orijinaline sadık kalınarak çekildi.

Devam filmi, Burton’ın türündeki özel tarzını koruyor. Gough, Millar ve Seth Grahame-Smith’in hikâyesinden Alfred Gough ve Miles Millar tarafından senaryolaştırıldı.

 

Filmin yapımcıları Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper ve Burton; başyapımcıları ise Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith ve David Katzenberg.

 

Filmin yapımcıları Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper ve Burton; başyapımcıları ise Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Brad Pitt, Larry Wilson, Laurence Senelick, Pete Chiappetta, Andrew Lary, Anthony Tittanegro, Grahame-Smith ve David Katzenberg.

Ülkemizde TME Films tarafından dağıtımı yapılan "Beterböcek Beterböcek", 6 Eylül'de vizyona girecek.

 

 

 


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.