Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Twitter'ı Satın Aldı

Arama motoru devi Google son arama sonuçlarında Twitter sosyal paylaşım platformunu satın aldığını belli etti. Son dakika Google haberl...

...

Arama motoru devi Google son arama sonuçlarında Twitter sosyal paylaşım platformunu satın aldığını belli etti. Son dakika Google haberleri, Haberin detaylarına içerikte
İnternet dünyasında en büyük arama motoru ve alt yapısı sağlayıcısı Google son zamanlarda yaptığı güncelleme ve değişiklikler ile kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. 

Google en son güncellemesi olan çekirdek ile bir çok pasif siteyi index kavramı dışında bırakmıştı. Bugün Google üzerinden arama yapan kullanıcılar arama sonuçlarında görünce çok şaşırdı.
Google arama sonuçlarında Twitter paylaşımlarına yer verdi. Google tarafından konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Arama sonuçlarında daha önce Youtube paylaşımlarına ön sırada yer veren Google sonrasında Youtube video paylaşım sitesini satın aldığını duyurmuştu.

Google yakın bir zamanda Twitter sosyal paylaşım sitesini satın aldığını duyurması bekleniyor. Son zamanlarda sosyal paylaşım sitelerine olan ilgi Google bu yöne doğru yönelmesine sebep olmuştu. 


Google geçtiğimiz haftalarda Google+ paylaşım alanını kapattığını duyurması bu platform üzerinden istediği verimi alamaması Twitter sosyal paylaşım platformunu satın almasına sebep olmuş gibi gösteriliyor.

Kaynak: https://www.boxerdergisi.com.tr/google-twitteri-satin-aldi-40619

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.