Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

ETA'nızı Google Haritalar ile paylaşmanın daha iyi bir yolu

Gitmeniz gereken yere gitmek önemlidir, ancak hedefinize güvenli ve sağlam bir şekilde ulaşmak herkes için en önemli şeydir. Bugün, Google ...

...


Gitmeniz gereken yere gitmek önemlidir, ancak hedefinize güvenli ve sağlam bir şekilde ulaşmak herkes için en önemli şeydir. Bugün, Google Haritalar Android'de yolculuk paylaşımını iyileştiriyor ve iOS'a taşıyor. 

Böylece, ETA'nızı sevdiklerinizle paylaşmayı daha kolay hale getiriyor ve böylece ellerinizi telefonunuzdan ve gözünüzde yoldan uzak tutabiliyorsunuz. İşte nasıl çalışır:

Bir hedefe gitmeye başladıktan sonra, ˄ düğmesine ve ardından “Gezi ilerlemesini paylaş” seçeneğine dokunun. Buradan, canlı konumunuzu, rotanızı ve ETA'yı tüm favori kişilerinizle paylaşabilirsiniz. Bugünün güncellemesi, Facebook Messenger, Line, WhatsApp ve daha fazlası gibi 3. parti uygulamalarında paylaşmanıza da olanak tanıyor; böylece tercih ettiğiniz platformlarda arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğunuz bittiğinde, konumunuzu paylaşmayı otomatik olarak durdurursunuz.

Android ve iOS'ta sürüş, yürüyüş ve bisiklet navigasyonu için geliştirilmiş yolculuk paylaşımı artık mevcut. 

Başlamak için Google Haritalar'ı Play Store'dan veya App Store'dangüncellediğinizden emin olun.

Kaynak: https://www.blog.google/products/maps/better-way-share-your-eta-google-maps/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.