Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

IObit Uninstaller Ücretsiz Program Kaldırma Yazılımı

bilgisayarınızda istenmeyen programlar ve klasörleri, hızlı ve kolay bir şekilde kaldırmanıza yardımcı olacak, Program Kaldırıcıla...

...






bilgisayarınızda istenmeyen programlar ve klasörleri, hızlı ve kolay bir şekilde kaldırmanıza yardımcı olacak, Program Kaldırıcılar kategorisinde yer alan ve oldukça kullanışlı IObit Uninstaller 6.3.0.17 yazılımını bilgisayarınıza ücretsiz indirip çalıştırıp, kullanabilirsiniz.


Ücretli olarak sunulan program kaldırma yazılımlarından hiçbir eksiği bulunmayan IObit Uninstaller 6.3.0.17 geliştirilmiş özellikleriyle bilgisayarınızda istenmeyen programları ve klasörleri, hızlı ve kolay bir şekilde kaldırmanıza yardımcı olabilen ücretsiz bir araçtır.



PC bakım ve onarım yazılım alanında, önemli ürünleri kodlayan IObit, güvenli program kaldırma uygulaması Uninstaller 6’nın güncellenmiş son sürümüdür.

IObit Uninstaller 6 önceki sürümlerinden daha geniş ve güvenli program kaldırma seçenekleri sunuyor. 

Bunlardan en önemlisi Microsoft’un Windows işletim sistemi için yayınladığı KB ön ekli güncellemeleri de kaldırabiliyor olması. Bilindiği gibi KB ön ekli güncellemeler bazı PC’lerde uyumsuzluk yapıyor ve sistem kararlılığını bozabiliyor, IObit Uninstaller 6 bu sıkıntıyı kökünden kaldırabilecek yeni yeteneklerle donatılmış.

Boyut:

13.35 MB

İşletim Sistemi:

Win7/Vista/WinXP/Win2000

IObit Uninstaller Ücretsiz Program Kaldırma Yazılımını kendi resmi web sitesinden indirebileceksiniz. Ancak IObit’in birlikte çalıştığı bir web sitesine yönlendirileceksiniz. Partner olarak çalışan bu web sitesini açtığınızda zaten tanıyacaksınız. Proğramı bilgisayarınıza indirin kurun ve gönül rahatlığı ile kullanın.

IObit Uninstaller 6.3.0.17 İNDİR

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.