Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wix Siteni Web Yönetici Araçlarına Ekle

Wix ile oluşturulmuş Web site, Google Web Yönetici Araçlarına nasıl eklenir? Wix sitene birkaç makale yazıp yayınladı iseniz site eklem...

...
Wix ile oluşturulmuş Web site, Google Web Yönetici Araçlarına nasıl eklenir?

Wix ile oluşturulmuş Web site, Google Web Yönetici Araçlarına nasıl eklenir? Wix sitene birkaç makale yazıp yayınladı iseniz site ekleme ile ilgili adımları takip edebilirsiniz. Web sitenizi yeni düzenleyip yazılarınızı yeni yayınladığınızda Google arama sonuçlarında çıkması için bir müddet sabırla beklemeniz gerekmektedir. Yazılarınızın Google bootları tarafından indekslenmesi ve arama sonuçlarında hemen görülür olması için özgün yazı yazmanız gerektiğini hatırlatmak isterim.

Arama sonuçlarında makale linklerinizin görülmesi için çok fazla yazı yazmanız gerekmiyor. Değerli bir yazı düzeni ve web kurallarına uyumlu olması yeterli olup, 10 adet boş yazı yazmaktan da önemlidir. Başlangıç olarak, 4,5 adet yazı hazırlamanız ve bunları yayınladıktan sonra Web Yönetici Araçlarına sitenizi kayıt etmeniz, Google’a sitenizin varlığını duyuracaktır. Hazırsanız, Web Yönetici Araçlarına sitenizi nasıl kaydedeceksiniz aşağıda adım adım inceleyelim.

Web Yönetici Araçlarına site kaydının yapılması :

1. Web Yönetici Araçlarına buradan giriş yapın.

2. Sağ üst kısımda bulunan, “Özellik ekle” kırmızı butona tıklayın.

3. Açılan pencerede, “http://” protokol etiket ismi olmadan aşağıdaki örnek gibi wix site linkinizi ekleyin.

Örnek : adnanguney.wix.com/adnanguney

Web Yönetici Araçları Özellik ekle penceresi

4. Yukarıda anlatılan şekilde wix site linkinizi eklediğinizde Web Yönetici Araçları ana sayfada site isminiz ve bir müddet sonra da site resminizi görebileceksiniz.


Web Yönetici Araçları site isim ve resim görünümü

Yukarıda anlatılan makalede, Wix sitenizin Web Yönetici Araçlarına nasıl ekleneceği konusunu inceledik. Henüz işimiz bitmedi.

Bir sonraki konumuzda eklediğiniz sitenizin size ait olup olmadığını, Google Web Yönetici Araçlarından alacağınız meta etiketini Wix sitesine nasıl ekleneceğini inceleyeceğiz. Takipte kalın. Ayrıca, Wix kategorisindeki diğer yazıları da incelemek isteyebilirsiniz.

İlgili Makale :
Web Yönetici Araçları Meta etiketini Wix Sitesine Eklenme

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.