Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Web Yönetici Araçları Meta etiketini Wix Sitesine Eklenme

Wix ile oluşturulmuş sitenizi Web yönetici araçlarına kaydettikten sonra web sitenizin Mülküyetinin size ait olduğunu ispatlamak için, Me...

...
Wix ile oluşturulmuş sitenizi Web yönetici araçlarına kaydettikten sonra web sitenizin Mülküyetinin size ait olduğunu ispatlamak için, Meta etiketini sitenize eklemeniz gerekmektedir.

Wix ile oluşturulmuş sitenizi Web yönetici araçlarına kaydettikten sonra web sitenizin Mülküyetinin size ait olduğunu ispatlamak için, Meta etiketini sitenize eklemeniz gerekmektedir. Wix üzerinde web sitenizi ekledikten kısa bir süre sonra Web yönetici araçları merkezinden bir e-posta alırsınız. 

Bu e-posta sitenizi doğrulamanız ve site haritası göndermeniz şeklinde bir mesaj içeriğidir. Web sitenizi ekledi iseniz şimdide Wix web siteniz için oluşturulmuş meta etiketini nasıl doğrulayıp onaylatacaksınız aşağıda bu konuyu inceleyelim.

Web site mülkü için alınan meta etiketini doğrulama uygulaması :

1. Web Yönetici Araçlarına giriş yapın.

2. Sağ tarafta bulunan Mülkü yönet butonunu ok işaretine tıklayarak açın.

3. Bu Mükü Doğrulayın şeklinde bir ibare göreceksiniz.


Bu Mükü Doğrulayın penceresi

4. Web sitenizi doğrulamak için “Bu mülkü doğrula” ismine tıklayın. Açılan pencerede mülkünüzü doğrulamanıza yarayan alternatif seçenekleri göreceksiniz.

5. Açılan pencerede ikinci seçenek olan “Alternatif yöntemler” ismine tıklayın. Burada en kolay mülk doğrula işlemi için HTML Etiketi kutucuğunu sol kısımdan seçin.


Mülk doğrulama Html etiket penceresi

6. Web mülkünüzü doğrulamanız için kod penceresinde bir meta etiketi göreceksiniz. Bu etiketi kopyalayın. Bulunduğunuz sayfayı kapatmayın. Etiketinizi ekledikten sonra tekrar bu sayfaya döneceksiniz.

7. Wix sitenize giriş yaparak, sitenizi açın.

8. Üst menüde, “Site”, Türkçe diline çeviri oldu ise Yer ismine farenizi yanaştırın ve alt kısımda bulunan Site ayarlarıSite Settings” ismine tıklayın.


Wix Site Ayarları penceresi

9. Açılan pencere sol menüde “SEO” ismine tıklayın, pencereyi kaydırın. “Header Code - Meta Tags” isminin hemen altında bulunan pencereye biraz önce aldığınız meta etiketi yapıştırın.


Header Code - Meta Tags penceresi

10. Üst menüde meta etiketi kaydedin ve Web sitenizi yayınlayın.

11. Meta etiketini aldığınız yere dönerek alt kısımda bulunan, Doğrula butonuna tıklayın. Anlatılan işlemleri doğru yaptı iseniz doğrulamanızın başarılı olduğunu gösteren iletiyi göreceksiniz. Web Yönetici Araçların da web site mülkünüzün artık doğrulanmış bir sahibisiniz.

Yazı hakkında düşüncelerinizi sizde belirtin. Ayrıca beğendiğiniz yazıları paylaşmak ve önermekten çekinmeyin. Wix ile ilgili diğer makalelerde buluşmak üzere, Takipte kalın.

İlgili Makale : Wix Siteni Web Yönetici Araçlarına Ekle

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.