Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Avast 2015 Ücretsiz - Free Antivirus Proğramı

2015 yılına girerken bilgisayar, mobil araçlar, modem, tarayıcı gibi birçok araç ve gereçlerinizi Avast 2015 ücretsiz proğramını indirere...

...
Avast 2015 Antivirus Proğramı
2015 yılına girerken bilgisayar, mobil araçlar, modem, tarayıcı gibi birçok araç ve gereçlerinizi Avast 2015 ücretsiz proğramını indirerek güven içinde çalışmalarınıza devam edin. Google hesabınız ile Avast sitesine giriş yaparak, heryere Google hesabınızla giriş yapmanın ikinci güvenliğini hissedin. Dünya genelinde, 223 milyon insanın güvenliğini sağlayan Avast ücretsiz free proğramı  bilgisayarınızı kasmadan arka planda size hizmet eder. Avast antivirus proğramı gerçekten bilgisayarı kasıyor mu kasmıyor mu ? Kendi bilgisayarımdaki görev çubuğundan aldığım 7,340 K. verilerini aşağıdaki resimde inceleyin.
Avast Free Antivirüs proğramı ile bilgisayarınızı Virüslerden ve Kötü Amaçlı yazılımlardan  ücretsiz koruyabilirsiniz. Her yıl kendini yeniliyerek daha fazla geliştirilmiş özellikler sunan Avast Antivirüs programları bilgisayarınızı korumak için çok fazla güvenlik önlemi sunmakta. Kullandığınız hangi tarayıcı olursa olsun sizin haberiniz olmadan arka planda çalışan proğramları tespit ederek bir tıklama ile silmenize yardımcı oluyor.

Programın Kısaca Özellikleri :

→ Yeni eklenen Ev Ağı Güvenliği
→ Yeni Https şifreli tarama
→ Gelişmiş tarayıcı temizliği
→ Gelişmiş Antivirüs ve Anti-Malware
→ Yeni akıllı tarama teknolojisi
→ Gelişmiş yazılım güncelleme
Avast her dakika arka planda çalışarak proğram veri dosyalarını devamlı güncel tutmakta. Avast hakkında çıkan yazıları kendi blog’undan okuyabilir, Avast forum sitesine giriş yaparak sorun ve sorularınız için yardım alabilirsiniz.
2015 Ücretsiz Avast Antivirüs proğramını kullanmak istiyorsanız ?  İNDİRİN

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.