Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Paint.NET v4.05 Free Resim Editörü Güncellendi

Web sitenizde, site başlık resmi, arka plan resmi, banner, logo, transparan resim ve çeşitli efek araçlarını kullanabileceğiniz Paint.NET...

...
Web sitenizde, site başlık resmi, arka plan resmi, banner, logo, transparan resim ve çeşitli efek araçlarını kullanabileceğiniz Paint.NET’in v4.05 ücretsiz Resim Editörü yeni sürümü güncelendi. Bilgisayarınızda kullandığınız Windows paint proğramının daha geliştirilerek kullanıcıya ücretsiz verilen Paint.NET resim düzenleme editör proğramıdır.
Paint.NET programını kurduğunuzda kullanıcı arayüz dili İngilizce olarak karşımıza çıkıyor. Ancak  Paint.NET proğramını kurduktan sonra aşağıda vereceğim diğer proğramıda kurduğunuzda Türkçe olarak kullanabileceksiniz.  Paint.NET ücretsiz bir proğram olmasına rağmen çok fazla seçeneği sizlere sunuyor. Resimlerinizi istediğiniz gibi tanzim edebileceğiniz ücretsiz bir resim editörü. NOT: Programın kurulum ve çalışması için işletim sisteminizde, NET Framework 4.5 yüklü olması gerektiğini unutmayın.
Lisans: Ücretsiz
İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP/Win8.1
Üretici: Paint.NET
Paint.NET ücretsiz resim editör proğramı için yardıma ihtiyaç duyarsanız yukarıdaki üretici linkini açın. İstediğiniz konuda yardım bilgilerine ulaşın. Önce Paint.NET proğramını indirip kurun. Sonra Proğramı Türkçe çeviri yapacak proğramı indirip kurun ve proğramı menü çubuğu sağ üst kısımdan güncelleyin.
Kurulum :
Ayrıca okuyun ⇒ Resim editörleri

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.