Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Mozilla Firefox 34 Yeni Sürüm İndir

Mozilla Firefox 33.1.1 sürümünü , Firefox 34 versiyon ve sürüm olarak yeniledi. 2014 aralık ayında arama motoru olarak Yahoo’u kullanacağ...

...
Mozilla Firefox 33.1.1 sürümünü, Firefox 34 versiyon ve sürüm olarak yeniledi. 2014 aralık ayında arama motoru olarak Yahoo’u kullanacağını belirtiyor. Ancak  arama motoru geliştirici alt yapısının henüz bitmedi kesin olacak ki, arama motoru kullanımı ilk ABD ülkesinde yapılacak. İnternet Explorer alternatifi olan, Mozilla Firefox tarayıcı 2004 yılından beri açık kaynak çalışma ve yeniklerine devam ediyor. Google Chrome gibi popüler tarayıcılar arasına girerek kullanıcıları için aranılan tarayıcılar arasında yerini aldı. Mozilla Firefox’un, internet kullanıcıları arasında popüler olmasına en büyük etken basit, anlaşılır bir kullanıcı arayüz, yüksek tarama hızı ve güçlü güvenlik ayarları diyebiliriz.
Firefox'un en çok sevdiğim özelliklerinden biride geliştirici araçlarının Türkçe oluşu ve birçok uygulamayı kendi dilinizde çözüm yolu bulabilmeniz. Örneğin, geliştirici modunda iken herhangi bir site içinde kod bulma, Hex onaltılık renk etiketini tespit etme, vs. gibi. Firefox tarayıcı kullanıyorsanız Web siteniz için gelişmiş metin dosyasını da kullanabilirsiniz.
→ Sağ üst kısımda menüye tıklayın → GeliştiriciKaralama defteri
Onaltılık renk kodlarına mı ihtiyacınız var ?
Geliştirici → Damlalık seçeneğine tıklayarak maus’a bağlı merceği herhangi bir renk üzerine getirin renk kodu kopyalacaktır. Mozilla Firefox’un 34.05 yeni sürümünü buradan indirmek için sitesine gidebilirsiniz. Google’un da açıkca destek verdiği Mozilla Firefox’u incelediğiniz de Google Chrome tarayıcı ile nerede ise aynı olduğunu tarayıcı kullanımında yabancılık çekilmediğini söyleyebilirim.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.