Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

İstenmeyen facebook sayfa yöneticiliğini kaldır

Facebook ta haberiniz olmadan sizi sayfa yöneticisi olarak yetkilendirebilirler. İstenmeyen sayfa yöneticiliğinden kendinizi nasıl silebi...

...
İstenmeyen Facebook sayfa yöneticiliği nasıl kaldırılır
Facebook ta haberiniz olmadan sizi sayfa yöneticisi olarak yetkilendirebilirler. İstenmeyen sayfa yöneticiliğinden kendinizi nasıl silebilirsiniz? Çok sık olmayan ancak tanıdığınız veya tanımadığınız birileri tarafından diğer kullanıcı sayfasına yönetici atandığınız bilgisi e-postanıza gelebilir. İstenmeyen yönetici ataması birkaç sayfadanda oluşabilir. Bu durum, blog yazı paylaşımı anında, kendinize ait olmayan birçok sayfanın çıkmasına neden olur.
Örneğin, 3 ad olan Facebook sayfanız, sizi yönetici atamaları sonucu, 5 ad. sayfa olarak karşınıza çıkacaktır. Kişilerin istemediği ve haberi olmadığı halde böyle bir sonuçla karşılaşması hoşa giden bir tavır değildir. Kendinizi sayfa yöneticiliğinden kaldırmak için iletişime geçmeniz, beklemeniz, sonuca ulaşmanız bayağı zamanınızı alacak, zamanınızı boşa harcamanıza neden olmakla beraber sinirlerinizide bozacaktır. Böyle bir durumla karşılaştığınızda size yardımcı olabilecek birkaç ipucunu okuyup hazırlıklı olmanız, sorunu kısa zamanda çözmenize yardımcı olacaktır.

İstenmeyen Facebook yönetici ataması nasıl kaldırılır?

1. Yönetici ataması asli yönetici tarafından yapıldığından, 2 ve daha fazla kişinin olduğunu bize gösterir. Sayfada tek yönetici olsaydınız kendinizi kaldıramazdınız.
2. Yönetici atandığınız sayfayı açın.
3. Üst kısımda, Sayfayı Düzenle ok’ a tıklayın.
4. Yönetici Görevlerini Yönet'i seçin.

Yönetici Görevlerini Yönet seçeneği için aşağıdaki resmi inceleyin :

Yönetici görevlerini yönet seçenğinin kaldırılması
5. Açılan sayfada kendi resminizi bulun ve yanındaki X işaretine tıklayın ve sayfayı kaydedin.Karşınıza şifre isteyen bir pencere açılacaktır. Facebook şifrenizi girin yönergeleri takip edin. Blog paylaşımlarınızda artık farklı istenmeyen sayfalar görmeyeceksiniz. Facebook ile ilgili farklı konular hakkında bilgiler.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.