Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Microsoft, Copilot’a Android kullanıcılarını mutlu edecek özellik getirdi

  Microsoft tarafından geliştirilen yapay zeka aracı Copilot sayesinde, artık telefonu bilgisayardan kontrol edebileceksiniz. Microsoft, Win...

...

 

Microsoft tarafından geliştirilen yapay zeka aracı Copilot sayesinde, artık telefonu bilgisayardan kontrol edebileceksiniz.



Microsoft, Windows 11 işletim sisteminin Android cihazlarla daha da entegre bir biçimde çalışabilmesi için Copilot özelinde önemli bir adım daha attı. Microsoft’un yeni dönemde adından söz ettirmesi beklenen yapay zeka aracı Copilot ile artık Android telefonunuzu kolaylıkla Windows üzerinden kontrol edebileceksiniz.

Microsoft Copilot ile PC üzerinden Android kontrolü kolaylaşıyor


Microsoft’un yapay zeka destekli asistanı Copilot, artık Windows 11 kullanıcılarının Android telefonlarını yönetmelerine olanak tanıyor. Bu yenilikle birlikte, kullanıcıların bilgisayarları üzerinden mobil cihazlarına daha kolay erişim sağlamasını ve kontrol etmesi mümkün olacak.


Copilot’a gelen yeni özellikler:Uzaktan Erişim: Kullanıcılar, Copilot aracılığıyla Android telefonlarındaki uygulamaları açabilecek ve kontrol edebilecekler.
Dosya Transferi: Bilgisayar ve telefon arasında kolayca dosya paylaşımı yapılabilecek.
Mesajlaşma Entegrasyonu: SMS ve diğer mesajlaşma uygulamalarına bilgisayar üzerinden erişim sağlanabilecek.
Bildirim Yönetimi: Telefon bildirimleri Windows 11 üzerinden görüntülenebilecek ve yönetilebilecek.
Medya Kontrolü: Telefondaki müzik ve video oynatıcıları bilgisayar üzerinden kontrol edilebilecek.


Microsoft, bu özelliği kademeli olarak kullanıma sunmayı planlıyor. Copilot’un bu yeni versiyonu, ilk aşamada sadece Windows Insider programına dahil olan kullanıcılara sunulacak. Geri bildirimlere göre gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra,yaklaşık 1-2 ay içerisinde tüm Windows 11 kullanıcılarına sunulması bekleniyor.




Bu yeni özellikle, Microsoft’un ekosistem entegrasyonuna verdiği önem bir kez daha ortaya çıktı. Windows 11 ve Android arasındaki buentegrasyon, kullanıcılara daha sorunsuz bir çoklu cihaz deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Peki sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.