Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Fortnite, Klasik Haritayı Geri Getiren Battle Royale Modu "Yeniden"i Oyunculara Sundu: Ne Farkı Var?

  Fortnite, yeni Battle Royale ve Sıfır İnşa modu Yeniden'i oyuncuların beğenisine sundu. Ekip olarak oynanabilen mod, klasik harita v...

...

 

Fortnite, yeni Battle Royale ve Sıfır İnşa modu Yeniden'i oyuncuların beğenisine sundu. Ekip olarak oynanabilen mod, klasik harita ve silahları geri getirirken maçlarda yeniden canlanabileceğiniz deneyim sunuyor.

Epic Games, dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan Fortnite’a sürekli olarak yenilikler getiriyordu. Geçen ay 5. sezon 3. bölümün çıktığını görmüştük. Post apokaliptik temalı sezon, araba kullanımının çok öne çıkması nedeniyle pek beğenilmemişti.

Şimdi ise Fortnite’a “Yeniden” ismi verilen yepyeni bir mod eklendi. Dün akşam itibarıyla oyuna gelen mod, Battle Royale ve Sıfır İnşa tarafına eklendi. Peki neler sunuyor? Klasik modlardan farkı ne?

Fortnite Yeniden modu, ikonik haritayı geri getiriyor, maçlarda yeniden canlanmanızı sağlıyor


 

Fortnite Yeniden, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir ekip modu. Normal Battle Royale’in aksine 40 kişiden oluşan maçlara giriyorsunuz ve en son hayatta kalan takım olmaya çalışıyorsunuz.

En büyük fark, ölünce yeniden canlanmanız. Yani öldüğünüzde takımınızdan bir kişi hayattaysa 30 saniyelik canlanma süresinin sonunda tekrar canlanabiliyorsunuz. Bu canlanmanın sınırı yok. Ancak takımınızdaki herkes ölürse canlanamıyorsunuz. Daha eğlenceli maçları ortaya çıkarabileceğini söylemek mümkün.

Yeniden’in başta da söylediğimiz gibi hem Battle Royale’de hem de Sıfır İnşa’da oynayabilirsiniz. Mod, klasik haritayı da geri getiriyor. Eğik Evler de dahil birçok ikonik konum Yeniden’in haritasında mevcut. Bunun dışında roketatardan sürgülü keskin nişancı tüfeğine kadar birçok silah da modda var.

Fortnite Yeniden, şu anda Fortnite üzerinden erişilebilir durumda. Oyunu güncellediyseniz arkadaşlarınızla modu deneyimleyebilirsiniz.

 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.