Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Samsung Galaxy Book Pro 360: Çıkış Tarihi, fiyat, AMOLED ekran, özellikler ve daha fazlası

Galaxy Book Pro 360, canlı bir AMOLED dokunmatik ekrana sahip.  Samsung Galaxy Book Pro 360 , şirketin hareketli akıllı telefon işinden öğre...

...
Galaxy Book Pro 360, canlı bir AMOLED dokunmatik ekrana sahip. Samsung Galaxy Book Pro 360, şirketin hareketli akıllı telefon işinden öğrenmeleri ince bir Windows PC'de somutlaştırmayı vaat eden yeni bir 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar.
Galaxy Book Pro 360, canlı bir AMOLED dokunmatik ekrana sahip. Samsung Galaxy Book Pro 360, şirketin hareketli akıllı telefon işinden öğrenmeleri ince bir Windows PC'de somutlaştırmayı vaat eden yeni bir 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar.

Bugün Samsung Galaxy Book Pro ile birlikte tanıtılan bu yeni dizüstü bilgisayarlar, 11.nesil Intel işlemcileri ve AMOLED ekranları (Samsung Windows dizüstü bilgisayarlar için bir ilk) paketliyor ve her ikisini de satın alabileceğiniz en iyi dizüstü bilgisayarlarımız arasında bir yer için güçlü yarışmacılar haline getiriyor.

Samsung, bu yeni makinelerin piyasaya sürülmesiyle Windows dizüstü bilgisayar pazarında daha fazla hakimiyet için cesur bir baskı yapıyor gibi görünüyor ve nasıl yığıldıklarını görmek için test ve inceleme için biraz istekli davranıyoruz. İşte şu ana kadar 13 inç için 1.199 $ve 15 inç için 1.299 $ ' lık bir başlangıç fiyatıyla ön sipariş için mevcut olan Samsung Galaxy Book Pro 360 hakkında bildiklerimiz.

Samsung Galaxy Book Pro 360: fiyat ve kullanılabilirlik


Samsung Galaxy Book Pro 360, 28 Nisan'dan itibaren ön sipariş için hazır ve 14 Mayıs'ta satışa sunulması bekleniyor.

Fiyat, 13 inç Galaxy Book Pro 360 için 1.199 $ve 15 inç için 1.299 $ ' dan başlıyor, ancak Dizüstü Bilgisayarı daha fazla depolama alanı veya daha iyi donanım ile yapılandırırsanız birkaç yüz dolar artabilir.

Samsung iddiaları da fırsatlar sunan üzerinden Amazon, Best Buy, ve kendi web sitesi o olacak izin müşteriler kim ön sipariş önce 14 Mayıs iddia $150 gelecekteki kredi (veya seçtiğiniz bir ücretsiz çift Tomurcukları Galaxy Pro kulaklık, eğer satın almak yoluyla Samsung); kimse kim satın alır bir dizüstü bilgisayar arasında 14 Mayıs ve 30 Mayıs ile Amazon, Best Buy, ya da Samsung'un web sitesi olacak bunun yerine uygun olması için 100 dolar kredi gelecek.

Samsung Galaxy Book Pro 360: Özellikler

13 inç Galaxy kitap Pro 36015 inç Galaxy kitap Pro 360

Başlangıç fiyatı$1,199$1,299
Ekran13,3 inç Süper AMOLED (1920 x 1080)15.6 - inç Süper AMOLED (1920x1080)
İşlemci11. nesil Intel i5 / i711. nesil Intel i5 / i7
GrafikIntel Iris XE grafikIntel Iris XE grafik
Depolama256 GB için 512 GB NVMe SSD256 GB için 1 TB NVMe SSD
Hafıza8 GB, 16 GB LPDDR4x8, 16 GB LPDDR4x
Bağlantılar1 Thunderbolt 4, 1 USB-c, 1 USB 3.2, MicroSD okuyucu, kulaklık / mikrofon jakı1 Thunderbolt 4, 1 USB-c, 1 USB 3.2, MicroSD okuyucu, kulaklık / mikrofon jakı
GüvenlikGüç düğmesindeki parmak izi okuyucuGüç düğmesindeki parmak izi okuyucu
SesAkg tarafından ses, Dolby Atmos desteğiAkg tarafından ses, Dolby Atmos desteği
Bağlantı5G, Wi-Fi 6 (Gig+), Wi-Fi 6e hazır, Bluetooth 5.1, 802.11 axWi - Fi 6 (Gig+), Wi-Fi 6e hazır, Bluetooth 5.1, 802.11 ax
Pil16 saat (Samsung iddiaları)16 saat (Samsung iddiaları)
Boyutlar12x7. 9x0. 4 inç14x8. 9x0. 5 inç
Ağırlık2.3 pound3 pound

Samsung Galaxy Book Pro 360: Tasarım

Samsung Galaxy Book Pro 360, bir tablet olarak işlev görmesine izin vererek, gövdesine yaslanmak için tüm yol boyunca döndürülebilen bir ekrana sahip İnce ve hafif bir Windows dizüstü bilgisayar olacak şekilde tasarlanmıştır.

Daha az esnek kardeşi Galaxy Book Pro'nun aksine, Galaxy Book Pro 360 bir dokunmatik ekrana sahip ve bir Samsung S Pen ile birlikte geliyor. Dizüstü bilgisayarın, özellikle Samsung tarafından üretilenler olmak üzere diğer Windows ve Android cihazlarda bilgi ve ekran paylaşımı için yerleşik desteğini hesaba katın ve Galaxy Book Pro 360, mobil üretkenlik için iyi tasarlanmış görünüyor.



Samsung Galaxy Book Pro 360 nispeten küçük, 13 inç için 2.3 pound ve 15 inç için üç pound ağırlığında. Size bir karşılaştırma hissi vermek için, Teknik Özellikler 13 inç Galaxy Book Pro 360'ın Galaxy Book Pro muadilinden biraz daha ağır olacağını ve hem Dell XPS 13 hem de 13 inç MacBook Pro'dan biraz daha ağır olacağını gösteriyor.

Galaxy Book Pro 360 şasi tamamen alüminyumdur ve iki mat renk seçeneğiyle gelir: Mystic Navy veya Mystic Bronze.
Samsung Galaxy Book Pro 360: Ekran

Galaxy Book Pro 360'ın 13,3 inç ve 15,6 inç modelleri, 1920 x 1080 çözünürlüğe sahip Full HD Super AMOLED dokunmatik ekranlara sahiptir.

"Süper" kısmı, Samsung'un yerleşik bir dokunmatik ekranlı sayısallaştırıcıya sahip AMOLED ekranlar olduğunu belirtmek için eklediği bir pazarlama terimidir. Ancak, AMOLED ekranlar genellikle Lcd'lerden ziyade LED'lerin kullanımı sayesinde mükemmel kontrastla güzel ve canlı olduklarından, üstünlüğe pek ihtiyaç duymazlar.

Galaxy Book Pro 360, Samsung'un Super AMOLED ekrana sahip ilk Windows PC'si ve test için bir tane almaya hevesliyiz, böylece kişisel olarak nasıl performans gösterdiğini görebiliyoruz. Samsung, dizüstü bilgisayarların, yaptığınız her şeyi tamamlamak için ekranın renk alanını dinamik olarak değiştirebilen yerleşik bir Akıllı Renk motoru yardımcı programı ile birlikte geldiğini söylüyor (düşünün: oyun oynamak, film izlemek, fotoğraf düzenlemek). Bu, kullandığınız uygulama motorla çalışmak üzere optimize edildiği sürece geçerlidir.

Samsung Galaxy Book Pro 360: S Kalem

Stylus severler, Galaxy Book Pro 360'ın tüm modellerinin yeni bir S Pen kalemi ile gönderileceğini takdir edeceklerdir. Samsung, bunun Galaxy Book Flex için s Pen'den 2.5 kat daha kalın olan yükseltilmiş bir sürüm olduğunu ve bu da kalemi uzun ekran yazma oturumları için daha rahat hale getireceğini umuyor.


Galaxy Book Pro 360, Clip Studio Paint'in zaman sınırlı ücretsiz sürümü de dahil olmak üzere S Pen'i destekleyen bir dizi yerleşik uygulama ile birlikte gelecek.

Samsung Galaxy Book Pro 360: klavye ve Dokunmatik Yüzey

Samsung'a göre, yeni Galaxy Book Pro Serisi dizüstü bilgisayarlardaki klavye, geniş kauçuk kubbeli tuşlarla 1 mm'ye yakın sessiz Seyahat sunmak için bir makas mekanizması kullanıyor.


Touchpad, Galaxy Book Flex ve Galaxy Book Ion gibi önceki Galaxy dizüstü bilgisayarlardan biraz daha büyük olacak şekilde üretilmiştir, ancak Samsung Galaxy Book Pro 360'daki touchpad'ler için özel Ölçümler sağlamayı reddetmiştir.

Samsung Galaxy Book Pro 360: pil ömrü ve şarj

Samsung, Galaxy Book Pro 360'dan pil ömrü açısından ne beklediği konusunda açık değildi ve sunumunda Galaxy Book Pro Serisi dizüstü bilgisayar sahiplerinin 20 saate kadar video oynatma veya 16 saate kadar standart kullanım beklemesi gerektiğini belirtti.

Galaxy Book Pro serisi, önemli ölçüde farklı güç kaynaklarına sahip gibi görünen Galaxy Book Pro ve Galaxy Book Pro 360'ın her iki boyutunu da kapsadığından, dizideki her dizüstü bilgisayar için ayrıntıları belirlemeye çalışıyoruz.

Şarj söz konusu olduğunda Samsung, Samsung Galaxy Book Pro 360 dizüstü bilgisayarların 65W hızlı şarjı desteklediğini ve 30 dakikalık şarjdan sonra 8 saat video oynatma sağlayabileceğini iddia ediyor.

Samsung Galaxy Kitap Pro 360: Bağlantı

Bağlantı, bu yeni Galaxy Book Pro dizüstü bilgisayarların önemli bir satış noktasıdır ve Samsung, akıllı telefon tasarımındaki uzmanlığını (özellikle Galaxy akıllı telefonları) bu yeni makinelerin tasarımına entegre ettiğini iddia etmektedir.

Zaten bir Samsung akıllı telefonunuz veya tabletiniz varsa, Galaxy Book Pro 360 dizüstü bilgisayarın bir dizi bağlantı seçeneği (veya muhtemelen Android 7.0+ veya üstü çalıştıran herhangi bir cihaz) ile birlikte geldiğini göreceksiniz. Bu, cihazlar arasında bilgi, ekran ve telefon görüşmelerini paylaşmanıza olanak tanır. Ayrıca, Galaxy Book Pro 360, dizüstü bilgisayarın ışıklar, ev aletleri ve termostatlar gibi SmartThings uyumlu smarthome cihazlarıyla arayüz oluşturmasını sağlayan Samsung'un SmartThings uygulamasıyla birlikte gönderilecek.

Samsung Galaxy Book Pro 360 ayrıca Wi-Fi 6 (ve Wi-Fi 6e hazır) ve Bluetooth 5.1'i de destekliyor. Ayrıca, 13 inçlik model 5G desteği için yapılandırılabilir, ancak Samsung bu desteğin kalitesinin taşıyıcınıza ve ortamınıza bağlı olacağını belirtmek için hızlıdır.

Samsung Galaxy Kitap Pro 360: Görünüm


Samsung, harika akıllı telefonlar ve tabletler oluşturmak için iyi bir üne sahiptir, ancak dizüstü bilgisayarları küresel pazarda hiçbir zaman önemli bir etki yaratmamıştır.

Ancak şirketin son hamleleri bunun değişmek üzere olabileceğini gösteriyor. Örneğin, Samsung'un Galaxy Chromebook'una getirdiği premium dokunuşları takdir ettik ve daha yakın zamanda şirketin bu pahalı tasarımı Galaxy Chromebook 2 ile daha verimli günlük kullanım için nasıl uyarladığını beğendik.

Samsung Galaxy Book Pro 360 ve Galaxy Book Pro dizüstü bilgisayarların bu yeni dizisi, en yeni Intel işlemcilerini AMOLED ekranlara sahip İnce, çekici makinelere paketledikleri göz önüne alındığında, bu eğilime devam edecek gibi görünüyor.

Fiyat da oldukça makul, bu da Samsung'un en yeni dizüstü bilgisayarlarının Dell XPS 13 ve MacBook Pro 2020'yi gasp ederek en iyi dizüstü bilgisayarlar listemize girip giremeyeceğini yeniden değerlendirmemiz gerekebileceğini gösteriyor . Bu, test için biraz istekli olduğumuz anlamına gelir, böylece rekabete karşı nasıl ölçtüklerini görebiliriz.



kaynak: https://www.tomsguide.com/news/samsung-galaxy-book-pro-360

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.