Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

WordPress Blok Düzenleyicisine Merhaba Deyin

1 Haziran 2020'de eski WordPress.com düzenleyicisi kullanımdan kaldırılıyor ve daha yeni ve daha güçlü WordPress blok düzenleyicisi n...

...
1 Haziran 2020'de eski WordPress.com düzenleyicisi kullanımdan kaldırılıyor ve daha yeni ve daha güçlü WordPress blok düzenleyicisine geçiliyor. 

Bunun sitenizi nasıl etkileyebileceğini ve neler bekleyebileceğinizi bilmek ister misiniz? Okumaya devam edin. Daha yeni ve gelişmiş WordPress editörü kullanmak hoşunuza gidecektir.

Mevcut WordPress Editörü:

Çevrimiçi bir araca alışmanın sadece değiştiğini veya kaybolduğunu görmek sinir bozucu olabileceğini biliyoruz. WordPress.com'da yayın ve sayfa yayınladığınız bir düzenleyicinin tamamını emekliye ayırmak, hevesle yapacağımız bir şey değildir. Bu kararı almamız için bize ilham veren şey, site sahiplerinin daha yeni WordPress editörüyle yaşadıkları olumlu deneyim.

Neden WordPress editörüne geçmelisiniz? Yolları sayalım.

WordPress blok editörü bir buçuk yıl önce piyasaya sürüldü. O zamandan beri, binlerce iyileştirme ve düzeltme sayesinde sayısız şekilde gelişti - emin olduğumuz noktaya kadar eski WordPress.com editörüne kıyasla çok daha üstün bir deneyim sunuyor. Şunları yapabilirsiniz Bir spin için WordPress editörü alın. Daha önce hiç karşılaşmamanız durumunda, WordPress blok düzenleyicide bulacağınız özelliklerden yalnızca eski WordPress.com düzenleyicide bulunmayan özellikler.

Hemen hemen her tür sayfayı veya yayını yayınlamak için 100'den fazla içerik bloğu
İçerik blokları, herhangi bir sayfanın veya yayının içeriğini özelleştirmek için karıştırılabilir ve eşleştirilebilir.
Büyüyen blok kalıpları koleksiyonu

Büyüyen blok kalıpları koleksiyonu

Blok kalıpları, güzel tasarımlar oluşturmak için önceden bir araya getirilmiş blok koleksiyonlarıdır.
Sayfa şablonları, başlamak için size önceden tasarlanmış güzel bir şablon vererek WordPress'te ortak sayfaların oluşturulmasını kolaylaştırır.

Düzinelerce güzel, yerleşik sayfa şablonu

Sayfa şablonları, başlamak için size önceden tasarlanmış güzel bir şablon vererek WordPress'te ortak sayfaların oluşturulmasını kolaylaştırır.
Doğrudan düzenleyicide özelleştirilebilir stiller

Doğrudan düzenleyicide özelleştirilebilir stiller

Artık farklı yazı tiplerini doğrudan WordPress düzenleyicide test ederek web sitenizin görünümünü ve hissini özelleştirebilirsiniz.

Başka hangi seçeneklerim var?

Umarız WordPress editörünü denersiniz - sahneye geldiğinden beri milyonlarca kişinin düzenleme deneyimi oldu. Bununla birlikte, bazılarınızın bu değişiklikten kaçınmayı tercih edebileceğini biliyoruz. WordPress, içeriğinizi daha eski bir şekilde düzenlemeyi tercih edenler için iki seçenek sunuyor.

1. Klasik bloğu kullanma

Yeni WordPress editöründe , Klasik editörün işlevselliğini kopyalayan Klasik bloğu bulacaksınız - bu, WordPress.com'u tanıtmadan çok önce, birkaç yıl öncesine kadar varsayılan olarak kullanılan editördür. editör. İşte böyle görünüyor:

2. Klasik düzenleyiciyi kullanmayı seçin Klasik düzenleyiciye geçme

seçeneğiniz de vardır. Bunu bir süredir görmediyseniz (veya hiç) şu şekilde görünüyor:
Yeni WordPress editörünün tadını çıkarmanızı umuyoruz - 1 Haziran'dan önce bir tat almak için bugün deneyin!

kaynak: https://wordpress.com/blog/2020/05/18/say-hello-to-the-wordpress-block-editor/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.