Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

ABD'de Çift Yüzlü Bir Kedi Doğdu

ABD 'de Görünüşüne Çok Şaşıracağınız Çift Yüzlü Bir Kedi Doğdu "Onu ne zaman beslesem iki ağzı birden hareket ediyor, her ikisi de...

...
ABD'de Görünüşüne Çok Şaşıracağınız Çift Yüzlü Bir Kedi Doğdu
    ABD'de Görünüşüne Çok Şaşıracağınız Çift Yüzlü Bir Kedi Doğdu

    "Onu ne zaman beslesem iki ağzı birden hareket ediyor, her ikisi de emme hareketini yapıyor" diyen Kyla King, 6 değil 6,3 yavru kediye sahip olduklarını söyledi. BJ King ise “Aşırı iyimser değiliz ancak yavru kedimiz son derece hayat dolu görünüyor, iştahı da yerinde ve her şey yolunda gidiyor gibi duruyor” dedi.

    Yavru kedi ve diğer kardeşleri için çok fazla istek aldıklarını belirten BJ King, çift yüzlü kediyi vermeyi düşünmediklerini ifade etti. Diprosopus veya kranofasiyel olarak adlandırılan bu çiftlenme kusuru, Bisküviler adındaki kedinin gelecekte pek çok sağlık sorunu ile karşılaşmasına neden olabilir.

Genetik bir hastalık olan kranofasiyel çiftlenme, bir canlının iki başlı olarak doğmasına sebebiyet veriyor


Bu durumun yalnızca kedi türleriyle sınırlı olmadığını ve diğer memeli, keseli memeli veya omurgalı canlılarda da gerçekleşebileceğini belirten Lyons, kranofasiyel hastalığının henüz bir tedavisi bulunmadığını ifade etti.

kaynak: https://www.indyturk.com/node/184731/ya%C5%9Fam/iki-y%C3%BCz%C3%BC-olan-kedi-do%C4%9Fdu-beslenirken-her-iki-a%C4%9Fz%C4%B1-da-hareket-ediyor

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.