Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Windows 10 Mayıs 2019 Güncellemesi MSDN’den sunuldu

Microsoft , Nisan 2019  ay başında yapmış olduğu açıklamayla bir sonraki Windows 10 özellik güncellemesini, Mayıs 2019 Güncelleme si ola...

...

Microsoft, Nisan 2019  ay başında yapmış olduğu açıklamayla bir sonraki Windows 10 özellik güncellemesini, Mayıs 2019 Güncellemesi olarak adlandırılacağını duyurmuştu.


Windows 10, Mayıs 2019 güncellemesi İşlem Merkezi, Başlat Menüsü ve Ayarlar Uygulaması üzerinde bir takım iyileştirmeleri beraberinde getiriyor.

Mayıs 2019 güncellemesiyle daha çok arayüz tasarımına odaklanacak olan Microsoft, bu kısımda yeni bir açık (light) tema deneyimini kullanıcılarına sunmayı planlıyor.

Bunun yanı sıra, yeni güncellemeyle Windows Sandbox olarak adlandırılan yeni bir güvenlik sistemi de bizleri karşılıyor. Bu güvenlik sistemi sayesinde kullanıcılar güvenilmeyen uygulamaları, sistemden yalıtılmış bir şekilde açabilecekler. Böylece, işletim sistemine olası bir fidye yazılımı veya benzeri virüslerin girmesi rahatlıkla engellenebilecek.


Ayrıca, önümüzdeki ay yayımlanacak olan güncelleme ile Yetersiz Hafıza sorunu da tarihe karışacak. Yeni güncelleme sonrasında Microsoft, sistem güncellemeleri için otomatik olarak 7 GB alan ayıracak.

Şimdilik test aşamasında olan bu güncellemenin sadece belli başlı kullanıcılar için yayınlandığını da özellikle belirtelim. Söz konusu güncellemenin Mayıs ayının sonunda kadar tüm Windows 10 kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

Kaynak:   https://www.technopat.net/2019/04/19/windows-10-mayis-2019-guncellemesi-msdnden-sunuldu/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.