Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Haber Global: Yeni TV Kanalı Yayın Hayatına Başladı

Türkiye 'de yeni bir haber kanalı yayın hayatına başlıyor. Azerbaycan lı Global Medya Grup tarafından kurulan Haber Global isimli k...

...

Türkiye'de yeni bir haber kanalı yayın hayatına başlıyor. AzerbaycanGlobal Medya Grup tarafından kurulan Haber Global isimli kanal 24 Eylül 2018 tarihinde yayın hayatına başladı.

Son zamanlarda seçim dolayısı ile insanlar haber düşkünü olmaya başladı. Kısa bir süre önce 24 Eylül 2018'de yayın hayatına başlayan 
Haber Global kanalıda bugüne kadar izlemeyenler için oldukça yeni ve ve sade bir haber, tv, vs. kanalı. Umarım sizlerinde begenisini kazanarak yayın hayatına daha güçlü devam eder. Adnan Güney'den kanal bilgileri hakkında küçük bir makale..

Genel Yayın Yönetmenliği'ni Suat Toktaş'ın yaptığı yeni haber kanalı bir süre önce TR24 olan ismini Haber Global olarak değiştirmiş ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan 'yayın izni' almıştı.

Haber Global
, yayın tarihini sosyal medya üzerinden açıklamıştı: 24 Eylül 2018
Twitter:  https://twitter.com/HaberGlobal

Haber Global'ın frekansları da açıklandı.


Eski adıyla TR24, yeni ismiyle Haber Global kanalı geçtiğimiz aylarda birçok önemli gazeteciyi kadrosuna katmıştı.


Kadrosuna kattığı ünlü haberciler arasında; Erhan Ertürk, Gülay Özdem, Senem Toluay Ilgaz, İnan Demirel, Sorel Dağıstanlı, Faruk Demirel, Ceren Akdağ, Seda Selek, Temel Okaygün, Başak Çubukçu ve Ela Sezen gibi isimler bulunuyor.

Kaynak:  https://onedio.com/haber/yeni-bir-tv-kanali-yayin-hayatina-basliyor-haber-global-840561

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.