Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Linkedin Paylaşımlara İfade Bırakabilmenizi Sağlayan Güncelleme Geliyor

Sosyal medya paylaşım larına sadece beğen mek yerine daha fazla tepkiler gösterebilmek hoş bir durum. Birçok sosyal medya uygulaması bu...

...

Sosyal medya paylaşımlarına sadece beğenmek yerine daha fazla tepkiler gösterebilmek hoş bir durum. Birçok sosyal medya uygulaması bu özelliği kullanıyor. Bu uygulamalara beş farklı ifadeyle LinkedIn de katılıyor.


Facebook’a gönderilere ifade bırakma özelliği geleli üç yılı geçti. ‘Beğen’ butonunun yanında gönderilere altı duygusal ifadeden birini bırakabilmek, kullanıcılar tarafından hızlı bir şekilde benimsendi. Sonrasında birçok sosyal medya platformu da buna benzer özellikler getirdi. 


Şimdiyse profesyonel ağ platformu LinkedIn de buna benzer bir özellik getiriyor. İş odaklı sosyal medya platformunda paylaşılan gönderilere artık duygusal tepkiler verilebilecek. 

Özellik şu anda bazı bölgelerde kullanıma sunuldu ve yakın zamanda tüm dünyada kullanıma açılması planlanıyor.

LinkedIn toplamda beş tepki kullanıma sundu: Like, Celebrate, Love, Insightful ve Curious. Celebrate ifadesi ile kullanıcılar yeni işe başlayan birini kutlayabilir, Insightful ile ilginç bilgilere karşı tepkinizi gösterebilirsiniz. Crious ile konu hakkında daha çok şey bilmek istediğinizi belirtebilirsiniz.

LınkedIn Ürün Müdürü Cissy Chan, bu yeniliğin kullanıcıların geri bildirimleri sonucunda getirildiğini belirtti.

Kaynak:   https://www.91mobiles.com/hub/linkedin-reactions-launched-app-web/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.