Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Samsung Galaxy S10'un İnternet Hızı 5G İle Zirveye Ulaştı

Galaxy S10 'un 5G ile ölçülen internet hızı tam olarak 2,6 GB/S Geçtiğimiz ay gerçekleşen Unpacked etkinliğinde, Samsung ’un yen...

...

Galaxy S10'un 5G ile ölçülen internet hızı tam olarak 2,6 GB/S

Geçtiğimiz ay gerçekleşen Unpacked etkinliğinde, Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S10 5G tanıtılmıştı. Galaxy S10’un 5G sürümünde daha büyük bir ekran, arka ve ön tarafta daha fazla kamera ve daha büyük bir batarya bulunacak.


Güney Koreli telekom şirketi SK Telecom, Galaxy S10 5G’nin üzerinde birkaç hız testi yapıyordu. Telefonun internetten indirme hızının ise tam olarak 2,6 GB/S olduğu belirtildi. Yine de şunu da belirtmekte fayda var: Test, 5G-LTE teknolojisi üzerinde uygulandı. Yani sade 5G’nin hızı 1,5 GB/S. Bu değer, günümüzde 4G internet sağlayıcılarının 100 MB/S hızı zor gördüğünü düşünürsek yine de oldukça yüksek bir değer.


Şirket, sahip oldukları hıza tamah etmeyeceklerini ve sürekli hızlarını artırmak için çalışmalara devam etmeyi planladıklarını açıkladı. Bu sayede 5G teknolojisinin ne kadar hızlı olabileceğini görsek de, bu tür hız testleri genellikle ideal ortamlarda yapılır. Evinizin koltuğunda otururken kullandığınız Galaxy S10’unuzun aynı hıza ulaşması biraz zor olabilir.


Kaynak : 
https://phandroid.com/2019/03/14/samsungs-galaxy-s10-5g-hits-2-6gbps-in-speed-tests/

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.