Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni Paint Net Resim Editörü 4.1.5 Sürümü güncellendi

PC'nizdeki fotoğrafları düzenlemek için harcayacağınız günler çoktan gitti. Artık ihtiyacınız olan tüm işlevselliği ücretsiz yazılımda...

...
PC'nizdeki fotoğrafları düzenlemek için harcayacağınız günler çoktan gitti. Artık ihtiyacınız olan tüm işlevselliği ücretsiz yazılımda bulacaksınız ve bu büyüyen pazarın öncülerinden biri de Paint.NET oldu. Büyük bir güncellemeden beri yıllar geçti, ancak şimdi 4.1.5 sürümü  burada.


Program, aynı anda birden fazla görüntü ile çalışmayı kolaylaştıran sekmeli dosyalar erişimi ile, güzel temiz ve düzenli bir arayüze sahiptir. Paint Shop Pro ve Photoshop Elements gibi ticari rakipler karşısında bir ani avantaj, aynı zamanda yıldırım hızında da olsa, sürüm 4.0'dan Windows 7 veya daha sonraki bir sürümü çalıştırmak için çift çekirdekli bir işlemciye ihtiyacınız olacak.

Katmanlar için destek, çok çeşitli görüntü formatları ve görüntü düzenleme eklentileri, görüntü düzenleme ile başlamak için ihtiyacınız olan her şey burada bulunabilir. 

Paint.NET'e çeşitli filtreler ve özel efektler eklenmiştir ve bunlar resmi geliştirmek veya resminizle yaratıcılık kazanmak için kullanılabilir. Program, bir görüntü düzenleme paketinde bulacağınız her şeyi içerir, ancak bunun ücretsiz bir yazılım olduğunu düşündüğünüzde birçok sürpriz vardır. Degrade aracı güçlü ve kullanımı kolaydır ve sınırsız geri alma, orijinal görüntüyü kaybetme konusunda endişelenmeden çeşitli fikirleri denemenizi mümkün kılar.

Paint.NET, özgür yazılımın ne olması gerektiğinin kişileştirilmesidir. Program çok yüksek standartta ve özelliklerde ve otomatik güncelleme özelliğiyle en son sürümle çalıştığınızdan her zaman emin olabilirsiniz - ve geliştiricilerden oluşan özel bir ekiple güncellemeler oldukça sık görülür. Programın geniş ve aktif bir takipçisi vardır ve Paint.NET forumlarında bulunabilecek çeşitli yararlı ipuçları, ipuçları ve öğreticiler vardır. Bu, ihtiyacınız olan tek görüntü editörü olabilir.

Paint.NET 4.1.4'deki yenilikler ( daha fazla bilgi için değişikliklere bakın )?

- Geliştirilmiş: Çok sayıda efekt eklentisi yüklendiğinde muazzam bir başlangıç ​​performansı iyileştirmesi
- Bir görüntüyü kapatırken, uygulamadan çıkarken veya bazen rastgele bir zamanda gerçekleşen bir kilitlenme düzeltildi. Bu, ID2D1EffectContext'in ID2D1Factory'den çok iş parçacıklı başlatma bayrağını onurlandırdığı Direct2D'deki bir hata nedeniyle gerçekleşiyordu ve bu nedenle de son işlemci iş parçacığı üzerinde serbest bırakıldığında kendi iç veri yapılarını bozuyordu.
- Sabit: DirectX 9 GPU'lar artık donanım ivmesini tekrar kullanabilirler (4.1.3'de yazılım oluşturmayı kullanmak zorunda kalıyorlardı)
- Sabit: Siyah Beyaz ve Ters Renkler ayarları artık bir OK / İptal diyalogunu görüntülemiyor
Karar:

Birkaç program Paint.NET olarak kullanmaktan memnuniyet duyuyor - güncellemeler hepiniz hoş geldiniz, ve uzun beklemeye de değdi. Bugün yükleyin.


Paint.Net Resim Editörü, Windows, işletim sisteminde bulunan Paint programından daha gelişmiş özelliklere sahiptir. Web sitenize eklemeyi düşündüğünüz resimlerinize, efekt, yeniden boyutlandırma, transparan görünümler tanımlayabileceğiniz bir yazılımdır.

Paint net’in en büyük eksikliği farklı ülkelere ait dilleri çok fazla desteklememesidir. 

Ancak! Gelişmiş Paint net resim editörünü Türkçe kullanabilmeniz için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Daha önce işletim sisteminize, Paint NET programını kurdu iseniz, aşağıda verilen bağlantı linkinden programı indirip, kurarak ücretsiz kullanabileceksiniz.

Paint NET ücretsiz resim editörü programını, işletim sisteminize kurmadı iseniz kurulum aşamalarını takip ederek kurulumu gerçekleştirin.


NOT: Programın kurulum ve çalışması için işletim sisteminizde, NET Framework 4.6 yüklü olması gerektiğini unutmayın.

Lisans: Ücretsiz, İşletim Sistemi: Win8/Win7/Vista/WinXP/Win8.1/Win10, 
Üretici: Paint.NET

Kurulum Aşamaları:

1. Paint.NET programını önce indirip kurun.

Paint.NET İndir, Açılan pencerede İndir butonunu kullanın veya;

→ Alternatif Kurulum için indir Paint.NET

2. Son olarak, Programı Türkçe çeviri yapmak için indirin. Açılan pencerede İndir butonunu kullanın.

Paint.NET Türkçe çeviri İndir,


Paint NET resim editör yazılımını nasıl kullanacağım, ben bilmiyorum diyorsanız biraz emek vererek buradan öğrenebilirsiniz.
Hakkinda kısmını kontrol ederek devamlı güncel kalabilirsiniz. 

İlgili makale:

Paint.Net Programına Geometrik Şekiller - Shapes Ekleme


1 yorum

  1. Paint.net is (at least in our opinion) the simplest option on the list. It still comes with a ton of powerful features like layers, adjustments, and user-created plugins, but is simple enough that complete newcomers can grasp it immediately. The features are across the top, and filters are accessible from a drop-down menu.
    Some of the special effects are pretty cool: sharpen, blur, distort, emboss, etc. You can even get some Instagram-esque vintage effects in there for good measure. We don’t want to waste too much time on this one. It’s got a lot of features, an easy interface, and a simple layout. If you’re struggling with others on this list, then stick with the easiest option.

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.