Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

AKN kalkınca kota mı gelecek? İşte cevabı! (VİDEO)

Türk Telekom , limitsiz internet uygulamasını 1 Ocak’tan itibaren başlatmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır merak edilen “ AKN ne zaman ka...

...

Türk Telekom, limitsiz internet uygulamasını 1 Ocak’tan itibaren başlatmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır merak edilen “AKN ne zaman kalkıyor?” sorusu sonunda cevap buldu. Ocak ayında tüm internet paketlerini limitsiz internete geçirecek olan Türk Telekom’un müşterilerini neler bekliyor?

Yeni yılda tüm abonelerini limitsiz internetle buluşturacaklarını belirten Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, “1 Ocak’tan itibaren Evde İnternet ve İşte İnternet limitsiz paketlerimizi güncelleyerek, hem yeni hem de mevcut müşterilerimizi limitsiz paketlere geçireceğiz. Yeni müşterilerimize, ayda sadece 59,90 TL’den başlayan giriş fiyatlarıyla limitsiz paket seçenekleri sunacağız.” dedi.

AKK kalkınca kota mı gelecek?

Yeni uygulamanın resmi olarak yürürlüğe girmesiyle birlikte tüm paketlerini limitsiz internete geçireceklerini aktaran Dursun’a, yeni dönemde bizleri nelerin bekleyeceğini sorduk. İyi seyirler.

AKN ne zaman kalkıyor?

Türk Telekom’un gelişimi hakkında da bilgi veren Hakan Dursun, Türk Telekom’un 178 yıldır bu ülkenin hizmetinde olduğunu, 33 binden fazla çalışanıyla entegre bir operatör olarak toplam 44,7 milyon müşteriye sahip büyük bir aile olduğunun altını çizdi. Türkiye’nin dört bir noktasında tüketicinin yanında olan Türk Telekom’un yılın ilk 9 ayında 15 milyar TL’nin üzerinde gelir sağlayarak son 10 yılın en yüksek gelir artış oranını elde ettiğini de vurgulayan Dursun, 2005’ten bu yana ülke hazinesine sağladığı 85,8 milyar TL katkı ile Türk Telekom’un Türkiye için çok önemli bir değer olduğunu ifade etti.

Dünya liginde üst sıralara gelebilmek için Türkiye’nin fiberleşmesini önemsediklerini belirten Hakan Dursun, Türk Telekom’un 10 yıl önce 117 bin km olan fiber ağını 10 yılda 2 kattan daha fazla artırarak 274 bin km’ye çıkarttıklarını söyledi.

Kaynak: https://shiftdelete.net/akn-kalkinca-kota-mi-gelecek



Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.