Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Play uygulamaların otomatik güncellemesi nasıl durdurulur?

Google Playden indirdiğiniz uygulamalar otomatik güncelleme yapıyor canınızı mı sıkıyor? kapamayı mı düşünüyorsunuz! Uygulamaların otomat...

...
Google Playden indirdiğiniz uygulamalar otomatik güncelleme yapıyor canınızı mı sıkıyor? kapamayı mı düşünüyorsunuz!
Uygulamaların otomatik güncelleme yapmasını veya siz isteyince güncellemesini isteyebilirsiniz.
 Uygulamaların otomatik olarak güncellenmesinin durdurulması adımlarını aşağıdan takip edip istediğiniz pozisyon ile çalışın.

Genel bir kural olarak, Google Play’den yüklediğiniz uygulamalar tabletinizde veya akıllı telefonunuzdaki performanslarını iyileştirmek için güncellemeleri otomatik olarak indirir. Buna otomatik güncelleme uygulamaları denir. 

Otomatik güncellemeler aslında iyidir.Ancak! telefonunuzu yavaşlatabilir, mobil verilerinizi kullanabilir ve cihazınızla başka şeyler yapmanıza engel olabilir. Bu, uygulamaları manuel olarak güncellemenin daha pratik hale gelebileceği yerdir. İki şekilde güncelleme yapabilirsiniz.Otomatik veya Manuel. Seçiminize bağlı olarak mobil cihazınız uygulamaları otomatik günceller, veya Uygulamalarınızın güncellemesi varsa bildirim alırsınız ve seçiminize göre güncellemeniz gerçekleşir.

Google Play’de otomatik güncelleme uygulamalarını devre dışı bırakma

1. Cihazınızın,Google Play Store uygulamasını açın ve sol üstteki yatay 3 çizgili menü simgesine dokunun. 
2. Ardından aşağı kaydırın ve Ayarlar’ı seçin.
3. Google Play Store ayarlarında, Uygulamaları otomatik güncelle’ye dokunun.
4. Üç seçenek göreceksiniz bunlar, (herhangi bir zamanda değiştirilebilir): Uygulamaları otomatik olarak güncellemeyin, Uygulamaları istediğiniz zaman otomatik olarak güncelleyin, Veri ücretleri geçerli olabilir ve uygulamaları yalnızca Kablosuz üzerinden Otomatik güncellensin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.