Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Erişim süreci son bulduğunda yeniden ücretli olacak olan Aim Lab kısa süreliğine ücretsiz

Piyasaya Çıktığında Ücretli Olacak 'Aim Lab', Steam'de Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu Steam'de erken erişim aşamasında ola...

...
Piyasaya Çıktığında Ücretli Olacak 'Aim Lab', Steam'de Kısa Süreliğine Ücretsiz OlduSteam'de erken erişim aşamasında olan Aim Lab, bir süre öncesine kadar parayla satılıyordu. Erken erişim süreci son bulduğunda yeniden ücretli olacak olan Aim Lab kısa süreliğine ücretsiz.

Yapımcı Statespace'in belirttiğine göre şu sıralar ücretsiz olan Aim Lab, oyunun tam sürümü piyasaya çıkana değin giderek daha pahalı hale gelecek. Aynı şekilde oyunun DLC paketlerin ücreti de oyun piyasaya çıkana değin kademe kademe artacak.

Aim Lab'i bir oyundan ziyade FPS oyunlarında çok daha başarılı ve iyi olmanız için bir kurs olarak görebilirsiniz. Oyunda üçüncü şahıs açısından da oynayabiliyor olmanız sayesinde PUBG gibi yapımlar için de yeteneklerinizi geliştirmiş olacaksınız.

Siz de Aim Lab'e hiçbir ücret ödemeden sahip olmak istiyorsanız, buraya tıklayarak oyunu Steam kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Sonrasında oyun paralı olsa dahi bu durumdan etkilenmeyeceksiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.