Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Gmail'e telefondan girenler dikkat!

Google'ın Android işletim sistemlerinde yerleşik olarak gelen e-posta istemcisi olan Google Gmail uygulaması güncellendi. Peki, bu ...

...


Google'ın Android işletim sistemlerinde yerleşik olarak gelen e-posta istemcisi olan Google Gmail uygulaması güncellendi. Peki, bu güncelleme neler getiriyor?

Android işletim sistemli cihazlarda yer alan Gmail uygulaması güncellendi. Bu güncelleme özellikle güvenlik noktasında önemli geliştirmeler içeriyor. Android için kullanımda olan Gmail uygulaması, internet ortamının en dikkat çeken zararlı yazılımlarından biri olan Phishing için önemli geliştirme ve önlemler içeriyor.

Gmail uygulaması için yayınlanan yazılım güncellemesi, kişisel bilgileri en kolay ele geçirme yöntemlerinden biri olan Phishing için uygulamayı daha güvenli hale getiriyor.

Yenilenmiş olan uygulama sayesinde, gelen elektronik postaların içinde yer alması olası zararlı yazılım ve linkler erken uyarı desteği sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, gerçek gibi görünen ancak tıklandığı zaman kişisel bilgileri karşı tarafa ileten zararlı kod ve yazılımları engelliyor.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.