Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Facebook mobil verinizi tüketmesin

Opera Max 3  ile mobil veri tüketim canavarı uygulamalardan korunmanız mümkün. mobil veri tasarrufu yapabilmenizi sağlayacak uygulamanın...

...


Opera Max 3  ile mobil veri tüketim canavarı uygulamalardan korunmanız mümkün. mobil veri tasarrufu yapabilmenizi sağlayacak uygulamanın detayları.

Opera'nın sunduğu Opera Max 3 uygulaması sayesinde, Facebook ve benzeri sosyal medya platformlarının mobil veri kullanımını kısıtlamanız mümkün. İşte, başarılı Android performans ve gizlilik yazılım paketine gelen son güncellemenin kullanıcılarına sundukları.

Android için Opera Max 3 mobil verinizi koruyor!

Opera Max, Android’in varsayılan olarak ayrı ayrı her uygulama için sunduğu yönetimi bir adım öteye taşıyor. Uygulamaların ne kadar veri tükettiğini takip edebildiğiniz Opera Max, isterseniz bu uygulamaların internete erişimini engellemeniz için de bir seçenek sunmakta.

Veri yönetimi özelliğine sahip olan Opera Max 3 sürümü ile birlikte, arka planda acımasızca mobil veri sömüren uygulamaların önüne geçebiliyorsunuz. Opera bu uygulama sayesinde ortalama olarak Instagram’da yüzde 60, Pinterest’te yüzde 50 ve LINE, BBM ile Zalo gibi uygulamalarda yüzde 40’a varan veri tasarrufu yapılabileceğini belirtiyor.


Dikkat çeken ise, Opera Max 3’ün sunduğu Facebook için Tasarruf adlı özellik. Facebook mobil websitesinin bir VPN üzerinden yüklenmesini sağlayan bu kısayol sayesinde, Facebook tarafından tüketilen veri miktarında yüzde 50’ye varan tasarruf sağlanabiliyor.

Siz de Android cihazınızda mobil verinizin bir anda tükenmesinden şikayetçiyseniz Opera Max 3 uygulamasına bir göz atmanızda fayda var.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.