Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Wordpress’den Yeni WhatsApp, Telegram ve Skype için Paylaşım Düğmeleri

Wordpres 4.5 güncellemesiden sonra , WhatsApp, Telegram ve Skype için yeni Paylaşım Düğmeleri uygulamasını başlattı. Milyonlarca WordPr...

...

Wordpres 4.5 güncellemesiden sonra, WhatsApp, Telegram ve Skype için yeni Paylaşım Düğmeleri uygulamasını başlattı. Milyonlarca WordPress.com uzantılı blog kullanıcı ve site ziyaretcilerinin sosyal ağlarda mesaj paylaşma uygulamasına bugün üç yeni paylaşım düğmelerini, WhatsApp , Telegram ve Skype daha eklendi.

Açık kaynak kodlardan oluşan Wordpres geliştiricilerini ve katgı da bulunan tüm grubu, takdir ile kutluyorum. Blogger geliştiricilerinin de aynı özveri ile bu tür çalışma içerisinde olmasını umut ediyorum.


Wordpress WhatsApp , Telegram ve Skype uygulaması

Yeni eklenen paylaşım düğmelerini Wordpress panelinden yapamayacağınız için aşağıda anlatımı yapılan ilgli adımları takip etmenizi öneririm.

Wordpress Yeni Paylşım Düğmelerini Kurma :

  1. Wordpress.com siteye buradan giriş yapın.
  2. Sol üst kısımdaki Sitelerim ismine tıklayın ve blogunuzu açın.
  3. Sol kısımda açılan menü içindeki, çatal simgesi “Paylaşma” ismine tıklayın.


Paylaşım pencere görünümü

4. Açılan pencerede şu anda Wordpress.com uzantılı web sitenizde kullandığınız paylaşım butonları çıkacaktır. Menüden, Paylaşım Butonları ismine tıklayarak yeni uygulamaya ulaşın.

5. Karşınıza bir önizleme penceresi, Share This paylaşım butonlarının hemen altında, Paylaşma düğmelerini düzenle ve Daha fazla düğmeleri düzenle, seçeneği gelecektir.

6. Daha fazla düğmeleri düzenle, seçeneğine tıklayın.


Paylaşım butonlarını yapılandırma penceresi

7. Açılan pencerede, WhatsApp , Telegram ve Skype, isimlerine tıklayarak ekleyin ve alt kısımdaki butondan kaydedin. Eklediğiniz her buton üst kısımdaki Daha fazla düğme kutucuğunda çıkacaktır.
İsterseniz düğme yapılandırma alanını kullanarak düğme görünümlerini özelleştirebilirsiniz.

Wordpress.com uzantılı blog paylaşım eklentileri için video açıklamaları

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.