Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Keep Notlar ve Liste Oluşturma Uygulaması

Google Keep , Google tarafından geliştirilmiş kişisel bilgilerinizi unutmamak için tasarlanmış çevrim içi ve çevrim dışı çalışabilen geli...

...
Google Keep 20 Mart 2013 tarihinde yayım hayatına başladı ve Eylül 2015 itibariyle, 50 milyon kullanıcı tarafından indirilerek kullanıldı.

Google Keep, Google tarafından geliştirilmiş kişisel bilgilerinizi unutmamak için tasarlanmış çevrim içi ve çevrim dışı çalışabilen gelişmiş bir not alma uygulamasıdır. Google Keep not alma uygulamasını mobil, Android ve iOS işletim sistemlerinizde rahatlıkla ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Google Keep 20 Mart 2013 tarihinde yayım hayatına başladı ve Eylül 2015 itibariyle, 50 milyon kullanıcı tarafından indirilerek kullanıldı.

Google Keep uygulaması ile notlarınızı ve listelerinizi değişik renklere çevirebilir, resim ekleyebilir, belirli saatler için hatırlatma servisini kullanabilir ve hatta hazırladığınız notları paylaşabilirsiniz. Google Keep hakkında wikipedia tarafından oluşturulan bilgilere bağlantı linkinden ulaşarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Notlarınız arasında kaybolmadan etiketler oluşturarak aradığınız notu hemen bulabileceğiniz bir tasarıma sahip, notlarınızı renklere göre de arayabilirsiniz.

Google Keep aracı ile not ve listelerinizi, Google Drive, Dokumanlara veya Word dosyasına dönüştürerek kullanabilirsiniz.

Google Keep aracı ile not ve listelerinizi, Google Drive, Dokumanlara veya Word dosyasına dönüştürerek kullanabilirsiniz.

İlgili Makale : Uygulama Başlatıcı Application Launcher for Drive Nedir?

Düşüncelerinizi, hayal gününüz ile birleştirin. Bir kafeterya da dinlenirken yazmış olduğunuz notları bir blog yazısına dönüştürebilir hatta taslak olarak blogunuza veya sitenize gönderebilirsiniz.

İlgili Makale : Blogger’a Gmail İle Yazı Nasıl Gönderilir

Google Keep Google Gmail sekmesinde kullanılan görevler uygulamasının geliştirilmiş bir versiyonu olup, çevrim dışı olarak da çalışmaktadır. Bu kadar farklı uzantı arasında neden Google Keep diye aklınıza bir soru gelebilir! Google Keep, Google’un geliştirdiği bir uzantı olup, güvenli olması için yeterli bir nedendir. Google keep uzantılarını yüklemek içi ;

Düşüncelerinizi istediğiniz cihazdan aktarın :

1. Android Cihazlar

2. Iphone ve Ipad

3. Chrome Uygulaması

Google Keep ile ilgili Video

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.