Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google Adsense Saat Ayarlarını Düzenleyin

Google Adsense site de yaptığı değişiklik ile, blog kazancı sağladığınız Adsense saat dilimini değiştirmeniz hakkında size uyarı veriyor....

...

Google Adsense site de yaptığı değişiklik ile, blog kazancı sağladığınız Adsense saat dilimini değiştirmeniz hakkında size uyarı veriyor. Google Adsense sitesine giriş yaptığınızda, “Hesabınızın saat dilimini değiştirmeniz, performans raporlarınızı kendinize uygun bir saat diliminde görüntülemenizi sağlar”, yazısı ile sizi uyardığını göreceksiniz. Adsense hesabınızda saat dilimini neden değiştirmeniz gerekli, daha fazla bilgiyi buradan öğrenebilirsiniz.

Google Adsense saat ayarlarınızı düzenlemek için ;

→ Blog kontrol panelinize giriş yapın
→ Kazançlar sekmesine tıklayın
→ Google Adsense kumanda paneli sekmesine tıklayın
→ Adsense hesabınıza girmiş olmalısınız. Size saat dilimini değiştirmeniz gerektiğini anlatan yazı altında “hesap ayarlarına gidin” sekmesine tıklayın.
→ Hesab bilgileri sekmesinde saat dilimi yazısı yan tarafında düzenleye tıklayın. Bulunduğunuz ülkenin saat ayarlarını seçin. Saat değişimi yaptığınızda aşağıdaki notu okumayı unutmayın.

NOT:
Saat diliminizi değiştirdiğinizde yeni saat diliminiz, hesabınızın AdSense performans raporlarını bugünden itibaren etkileyecektir. Fatura bilgileriniz için Pasifik Saati kullanılmaya devam edecektir.”
Benim düşüncem saat dilimini değiştirmemeniz. Pasifik saati ile Türkiye saati arasında yakalaşık 10 saat gibi bir zaman farkı vardır. Bu şu anlama gelmektedir. Türkiye de akşam 19,00 olan saat pasifik saat diliminde sabah 05,00 civarındadır. Biraz tuhaf gibi gelebilir. 

Tıpkı zaman tüneli gibi. Bizlerin yaşadığı günü onlar yeni yaşamaya başlayacaklar. İlginç diy mi? Bloglarınız da bazı verilerin geç çalışmasının nedeni de budur. Adsense verilenizi saati değiştirdiğinizde an ve an görebilirsiniz. Ancak yapılacak resmi işlem pasifik saatine göre olacağından değişen bir şey olmayacaktır. Bazı verilerinizi önceden görmek için saati değiştirmek Adsense performansı erken görmekten ileri gidemeyecektir.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.