Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Kategorilerini Popüler Yazı Gibi Gösteren Gadget

Blogger bloglarınızda Popüler yayınlar, görünümünde istediginiz Kategoriyi RSS akışınızdan çekebilen Widget eklentisi Ile tanıştı Ke...

...
Blogger Blog Sitesi Kurulumu
Blogger bloglarınızda Popüler yayınlar, görünümünde istediginiz Kategoriyi RSS akışınızdan çekebilen Widget eklentisi Ile tanıştı Kenar Çubuğu da yazılarınızı istediginiz sayıda gösterebilirsiniz. Farklı Bir kategori yazarak, o kategori Altındaki TÜM yazılarınızı listelemeniz mumkun. Bu Widget Ile Baska Goster Goster Goster Göster Neler görülüyor; Yazı Sayısı, Yazı boyutu, resim, ve, yazıda devamını oku , yorum Sayısı, Tarih bilgilerini görebilme Sansina sahipsiniz.
Blogunuzda İsterseniz Sidebarda 3 değişik kategorinize 5 ad. Yazı ataması yaparak 15 reklam Yazı çeşiti kurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Linkdeki kategori Ekranı EKART ekart değiştirmek Ayri Bir ​​ettik gadgete kopyalamak.Uzun zamandır TÜR Bir'in kod araştırmasını yapıyorum tanıştım. Portekizli Bir ​​Uygulamaya Aldığı Widget hoşuma gitti Araya Geldi arkadaşımızın Blogcu. CSS Kodlama Ile yapılmış.Yazar ifadesine arkadaşımızın GÖRE Araya kodu Yazan kisi Halen bulunmuş degil. Kendisi de ONU Arıyor. Witget'i yapılandırdım sizlerinde hoşuna gidebileceğini düşünerek yayınlamaya Karar verdim ettik ben de Denemek için. Konu Hakkında ölümlü, Olumsuz yorumlarınızı belirtirseniz Menun olurum.Hemen konumuza geçelim.
Google Sites Kategoriler
Canlı Demo İzle
Blogunuza nasıL ekleyeceksiniz.
1. .. Blogger blogunuza .. Giriş . Yapın
2.Yerleşim ⇒ Gadget EKLE ⇒ HTML / JavaScript Gadgeti Açın
3.Aşağıdaki kodu yapıştırın ettik İçindeki BİLGİLERİ arzu Ettiğiniz Gibi değiştirin.
4.Kaydedin
Kod İçerisindeki mavi Ile reklendirilmiş Alanları değiştirin.
var numposts = 5 : Yazı adedini belirler Kendi URL'nizi Blog Girin: http://adnanguney.blogspot.com.tr var NUMCHARS = 85 : Yazı alanındaki harf sayısını belirler Kategori etiketinizi Girin (Kendi etiketiniz olacak). (Uyumlu olmasına Dikkat edin) Devamı: İstediğinizi yazabilirsiniz. Kısa Olması gerekir. . Konu Hakkında Bir YORUM yaparak düşündüklerinizi belirtin. 

Kodlar: Yenilenmiştir lütfen kod Içinden birşey silmeyin.
Metin dosya Linki : https://app.box.com/s/ssj18paxavcklnp84sir

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.