Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger yeni gadgetlerinizle tanışın

Blogger yeni gadgetlerinizi hemen blog'unuza kurun. Blogger gadgetleri arasına şimdiye kadar görmediğimiz çok güzel gadget eklentiler...

...
Blogger gadgetler
Blogger yeni gadgetlerinizi hemen blog'unuza kurun. Blogger gadgetleri arasına şimdiye kadar görmediğimiz çok güzel gadget eklentileri geldiğini biliyormusunuz? Bu gadgetler + bir düğmesi ve google rozet’leri. Çoktandır düşündüğüm bir uygulama .Ancak blogger dinamik görünümlerde HTML şablonlarına müdehale yetkimiz kısıtlandığından bir türlü hayata geçiremediğim bu projeyi sonunda yaptılar. İnanın çok sevindim. Blogger ilerledikce yapılan yenilikler, bloguma bağlılığımı bir kat daha arttırıyor. Daha çok hevesle sarılıyorum. Yazdıklarımdan zevk alıyorum. Dinamik blog'umuzun görselliği fazla olmasada açılış gücü, tasarım sadeliği bana yetiyor. Şimdi bu bağlantılarla dahada güçlendiğini hissetmeye başladım dersem yalan olmaz.

Peki hemen bu gadgetler hakkında yapılması gerekenlerden bahsedelim.
Kontrol paneli (tasarım) → Gadget ekle → Temel → +1 ve Google badge (Rozet) yolunu izliyoruz.

Yukarıda gördüğünüz gadgedleri sırası ile kuralım;
1. +1 Düğmesi için gadgeti seçiyoruz.Gadget iç ayarlarında beğendiğinizi işaretleyip tamam diyoruz. Gadget yapılanması Örnek resimde görülmektedir.
+1Düğmesini yapılandır
2. Google Badge (Rozet) tıklıyoruz. Resimde Bir Google Profil veya Sayfa Kimliği girin yazan yerdeki kutuya google profilinizdeki son rakamları kopyalayıp bu kutuya yapıştırıyoruz. Kaydet diyoruz. Kumanda panelindede yapılan işlemleri kaydediyoruz.
Google + Rozeti yapılandır
3. Hesabımızı nasıl bulacağız ;
Google + da profil resminizdeki açılır oku tıklayın → Hesap ayarları → Profil ve Gizlilik tıkla → Google plus hesabınızın yanında bulunan rakamları kopyalayın → Biraz önce bahsettiğim kutuya yapıştırın. Renk olarak koyu siyah kullanmak isterseniz renk temasından belirleyin kaydet tıklayın. Blog ana sayfanızıda kaydedin.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.