Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Blogger Güneş Enerjisi SolarPower Şablonu

Güneş enerjisi anlamına gelen SolarPower Blogger özel şablonu , Duyarlı, Wordpres alt yapı, 1 Kenar çubuğu, 2 sütun,  4 alt bilgi sütun...

...
Blogger Güneş Enerjisi Özel Şablonu İndir
Güneş enerjisi anlamına gelen SolarPower Blogger özel şablonu, Duyarlı, Wordpres alt yapı, 1 Kenar çubuğu, 2 sütun,  4 alt bilgi sütun, sabit genişlik, jQuery Slider, Açılır Menü, statik sabit Menü, mavi arka plan resmi ve turuncu açılır menü link bağlantısı ile tasarlanmış. Başlık kısmına 468x60 banner, 3 widget bir arada sekmeli Widget, turuncu ince üst başlık çizgili, mavi incelikte gadget başlığı ve arka plan sağ tarafta mavi dolgulu Güneş enerji panel resmi ile tasarım güzelleştirilmiş. SolarPower Güneş Enerjisi Şablonu 28 Mart 2014 tarihinde tasarımcı tarafından web yayın hayatına başlatılarak web 2.0, format'ına uyumlu olarak hazırlanmış.
SolarPower Blogger şablon : GÖSTER

Blogger özel şablonunu düzenlemek için blog’umun menü başlık çubuğu Tema tasarım ismine tıklayarak şablonu kısa sürede özelleştirebilirsiniz.
Not : Şablonu kullanmaya karar verdiğinizde indireceğiniz zip dosyasında 2 adet .xml dosyası olduğunu göreceksiniz. Bu dosyalardan, Slider yazan .xml uzantısını kurduğuzda slider’siz bir şablona sahip oluyorsunuz. Template .xml yazan dosya ise tam kurulum içermekte.
Blogger şablon başlık logo görüntü boyutu : 372x60 px. (GenişlikxYükseklik)
Blogger için özel farklı görüntülerde Şablon görüntüleri. Şablon tasarımı konusunda yardıma ihtiyaç duyarsanız çekinmeden yorum yazarak yardım alabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.