Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Eski Kratos’u özleyenlere müjde: God of War, geri dönüyor!

Her ne kadar 2018 yılında tüm serinin çizgisini bambaşka bir boyuta taşıyarak Kratos’un iç huzurunu bulma çabasını işleyen yeni oyun büyük ...

...





Her ne kadar 2018 yılında tüm serinin çizgisini bambaşka bir boyuta taşıyarak Kratos’un iç huzurunu bulma çabasını işleyen yeni oyun büyük ilgi çekse de, bazı God of War hayranları, halen serinin daha brutal ve hack & slash mekanikleri içeren versiyonunu özlüyor. Bu kitle için, Sony cephesinden güzel haberler geldi.

God of War, PS2 oyunları ile PSN’e dönüyor


Sony PlayStation oyuncularını heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Sony’nin popüler oyun serisi God of War’un PS2 döneminde çıkan orijinal oyunlarının PS5 platformuna geleceğine dair güçlü doneler ortaya çıktı. Bu gelişme, özellikle serinin klasik dönemini özleyen hayranlar için büyük önem taşıyor.



Dikkatli PlayStation kullanıcılarının fark ettiği üzere, PS Plus menüsünde yapılan son güncellemede PS2 kategorisinin simgesi olarak Yunan mitolojisi döneminden Kratos’un görüntüsü kullanıldı. Bu detay önemli, çünkü mevcut kütüphanede PS Plus üzerinden erişilebilen hiçbir PS2 dönemi God of War oyunu bulunmuyor.

2018’de Norse mitolojisine geçiş yapan ve daha olgun bir hikaye anlatımını benimseyen God of War serisinin yeni oyunları büyük beğeni toplamıştı. Ancak serinin kökenlerini oluşturan, daha sert ve aksiyon odaklı orijinal oyunların hayran kitlesi de oldukça büyük.

Santa Monica Studios ve PlayStation henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil. Ancak PS Plus menüsündeki bu değişiklik, yakın zamanda seriye dair yeni bir duyuru yapılabileceğine dair bir işaret olarak değerlendiriliyor.

Siz bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.