Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Superonline’dan bomba haber! Herkese karşılıksız 1000 Mbps internet

  Turkcell Superonline abonelerine özel bir hediye sunuyor. Eylül ayı boyunca tüm kullanıcıları 1000 Mbps internete kavuşacak. Turkcell 30....

...

 


Turkcell Superonline abonelerine özel bir hediye sunuyor. Eylül ayı boyunca tüm kullanıcıları 1000 Mbps internete kavuşacak.

Turkcell 30. yıl dönümünü kutlarken fiber internet kullanan Turkcell Superonline abonelerine özel bir hediye sunuyor. Eylül ayı boyunca yaklaşık 2.3 milyon abone herhangi bir başvuru veya tarife değişikliği yapmadan 1000 Mbps’ye varan hızlarla internet deneyimi yaşayabilecek.

Kampanya kapsamında fiber altyapısının uygun olduğu bölgelerde internet hızı otomatik olarak ve ücretsiz bir şekilde yükseltilecek. Bu yüksek hız özellikle büyük dosya indirme, online oyun oynama ve yüksek kaliteli video izleme gibi aktivitelerde kullanıcılar için fark yaratacak.

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç konuyla ilgili yaptığı açıklamada ülkenin dijital geleceğine yatırım yapmaya devam ettiklerini ve fiber altyapılarının gücüyle 2.3 milyon kullanıcıya hızlı internet hizmeti sunduklarını belirtti. 

 Koç, 30. yıl dönümlerini kutlarken Superonline’ın ışık hızındaki fiber internet deneyimini tüm kullanıcılarla paylaşacaklarını ifade etti. Üstelik Eylül ayında Turkcell Superonline fiber aboneliği başlatanlar da kampanyadan yararlanabilecek.

 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.