Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Google, Pixel 9 Pro Fold'u nasıl yeniden tasarladı ve ince hale getirdi?

  İkinci yinelemesinde, yeni katlanabilir cihazın arkasındaki ekipler onu küçültmek için büyük hamleler yaptı. eni  Pixel 9 Pro Fold , selef...

...

 

İkinci yinelemesinde, yeni katlanabilir cihazın arkasındaki ekipler onu küçültmek için büyük hamleler yaptı.

eni Pixel 9 Pro Fold, selefinin bir güncellemesinden daha fazlasıdır - birinci nesil Pixel Fold'dan tamamen yeniden tasarlandı ve yükseltildi. En büyük iyileştirmelerden biri, ilk Fold'dan bile daha ince olmasıdır: Katlanmış haliyle Pixel 9 Pro Fold, selefinden tam 1,5 milimetre daha ince ve Pixel 2 serisi telefonlarımızdan yalnızca 9 milimetre daha kalındır. Ve açıldığında 5,1 milimetre derinliğinde olan yeni Fold, orijinal açık Fold'dan da 0,7 milimetre tıraş eder - yani çoğu tabletten daha incedir. 


Aslında, en ince katlanabilir telefon1 — herhangi bir akıllı telefon için en büyük ekrana sahip2 — piyasada.

Pixel ürün müdürü George Hwang, "İkincisini yaptığımızda daha ince olması gerektiğini biliyorduk" diyor. "Ama ne kadar ince olduğunu bilmiyorduk ve oraya ulaşmak için ne yapmamız gerektiğini bilmiyorduk." Pixel ekibinin, bu süreçte telefonun ekranlarını, kameralarını ve daha fazlasını yükseltirken daha ince bir Fold oluşturmak için bu soruların nasıl yanıtladığını devam edecek makalelerden takip edebilirsiniz.


Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.