Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Ghost of Tsushima’nın devam oyunu Ghost of Yotei duyuruldu!

  Ghost of Tsushima'nın devam oyunu Ghost of Yotei, State of Play etkinliğinde görücüye çıktı. İşte detaylar. Sony ve Sucker Punch Studi...

...

 

Ghost of Tsushima'nın devam oyunu Ghost of Yotei, State of Play etkinliğinde görücüye çıktı. İşte detaylar.

Sony ve Sucker Punch Studios, bugün gerçekleşen State of Play etkinliğinde oyuncuları sevindirecek bir yapımla karşımıza çıktı. Ghost of Tsushima serisinin devam oyunu Ghost Of Yotei resmen duyuruldu. Peki bu oyun neler vadediyor?

Ghost Of Yotei ne zaman çıkacak?


Yayınlanan sinematik fragman, oyuncuları feodal Japonya’nın daha önce keşfedilmemiş bölgelerine götürecek yeni bir macerayı gözler önüne serdi. Bu macerada, yeni kadın kahramanımız Atsu’nun yolculuğuna tanıklık edeceğiz.


Fragmanda, Atsu’nun hem geleneksel samuray kılıcı katana hem de shamisen müzik aleti kullandığı dikkat çekiyor. Yanında yalnızca kurt arkadaşı olan Atsu’nun Yotei Dağı’ndaki hikayesi merak uyandırıyor.


Fragman, Ghost of Tsushima’nın imzası haline gelen manzaralara ve destansı dövüşlere ek olarak, duygusal bir hikaye anlatımına da vurgu yapıyor. Sucker Punch, oyunculara hem aksiyon dolu anlar hem de sessiz anlar yaşatacak gibi duruyor.

2020 yılında piyasaya sürülen Ghost of Tsushima, 13. yüzyıl Japonya’sının etkileyici atmosferi ve samuray kültürünün detaylı tasviriyle büyük beğeni toplamıştı. 8 milyondan fazla satan oyun, eleştirmenlerden ve oyunculardan tam not almayı başarmıştı.


Ghost of Yotei, yeni oynanabilir karakteri Atsu ile bu zengin dünyayı farklı bir perspektiften deneyimleme fırsatı sunacak. Oyunun çıkış tarihi ve platformları henüz açıklanmadı, ancak fragman şimdiden büyük bir heyecan yaratmayı başardı.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.