Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Epic Games, Gelecek Hafta Ücretsiz Hâle Getireceği Oyunları Açıkladı [Football Manager 2024 Hâlâ Ücretsiz]

  Epic Games'in geleneksel haftalık ücretsiz oyun kampanyası devam ediyor. Şirket, daha bugünden gelecek hafta ücretsiz hâle getireceği...

...

 


Epic Games'in geleneksel haftalık ücretsiz oyun kampanyası devam ediyor. Şirket, daha bugünden gelecek hafta ücretsiz hâle getireceği oyunları açıkladı.

Steam'in dolar kuru ile ödeme almaya başlamasıyla Türk oyuncuların ilgisini daha çok çeken Epic Games, çok sevilen haftalık bedava oyun kampanyasına hız kesmeden devam ediyor.

Bu bağlamda; şirket, gelecek hafta ücretsiz hâle getireceği ücretsiz oyunları resmen açıkladı. Bu hafta Football Manager 2024 ile Sniper Ghost Warrior Contracts oyunlarını ücretsiz hâle getiren şirket, gelecek hafta da Rugrats: Adventures in Gameland ve SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE'ı ücretsiz olarak sunacak. SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE'ın normal fiyatının 340 TL olduğunu, Rugrats: Adventures in Gameland'in ise yeni bir oyun olduğunu ve fiyatının şimdilik açıklanmadığını söyleyelim.

Gelecek hafta ücretsiz olacak oyunlar:


Rugrats: Adventures in Gameland fragmanı


Rugrats: Adventures in Gameland nasıl bir oyun ve normal fiyatı ne kadar?Rugrats: Adventures in Gameland, aslında bir platform oyunu. Ancak bu oyunu özel kılan şey, karakterleri. Sevilen Nickelodeon karakterleri arasında yer alan Tommy ile Chuckie Finster, oynanabilir karakterlerimiz olacak. 10 Eylül'de Steam'de yayımlanacak oyunun fiyatı ise şimdilik belli değil.

SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE fragmanı


SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE nasıl bir oyun ve normal fiyatı ne kadar?

KONAMI'nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü SUPER CRAZY RHYTHM CASTLE da bir platform oyunu. Ancak bu oyunun çok oyunculu yapısı, ona eğlenceli bir yapı kazandırmış durumda. Bu oyuna sahip olmak isteyen oyunların 340 TL ödeme yapmaları gerekiyor.


Bu hafta ücretsiz olan oyunlar:


Football Manager 2024 fragmanı


Football Manager 2024 nasıl bir oyun ve normal fiyatı ne kadar?

Bir futbol takımının başına geçip teknik direktör rolünü üstlendiğimiz Football Manager 2024, futbolseverlerin kaçırmaması gereken bir oyun. Bu oyunun normal fiyatı, 1.199 TL.


Sniper Ghost Warrior Contracts fragmanı


Sniper Ghost Warrior Contracts nasıl bir oyun ve normal fiyatı ne kadar?

Bu oyunda amacımız nihai suikastçi olmak ve devasa haritada görevlerimizi tamamlamak. Keskin nişancı olarak taktiklerimizi iyi belirlememiz, stratejilerimizi dikkatli seçmemiz gerekiyor. Oyunun fiyatı ise 419 TL.


Epic Games'in ücretsiz oyunları nasıl alınır?

epic games

Epic Games'in bedava oyunlarını almak oldukça kolay. Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp açılan sayfadaki 'Yükle' seçeneğine basın ve oyuna sahip olun. Ücretsiz oyunları almak için Epic Games hesabınıza giriş yapmanız gerektiğini de belirtelim. 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.