Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Death Stranding 2 geliyor: İşte tarih!

  Hideo Kojima tarafından uzun süredir duyurulması beklenen Death Stranding 2 için tarih ortaya çıktı. İşte detaylar... Dünyanın en büyük ...

...

 

Hideo Kojima tarafından uzun süredir duyurulması beklenen Death Stranding 2 için tarih ortaya çıktı. İşte detaylar...


Dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan Tokyo Game Show 2024, 26 Eylül’de kapılarını açtı ve 29 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek: Fuar, şimdiden birçok heyecan verici duyuruya ev sahipliği yaparken, oyunseverler hafta sonunda duyurulacak olan Death Stranding 2 için odaklanmış durumda.

Death Stranding 2, duyurulmak üzere!

Oyun dünyasının en tanınmış isimlerinden Hideo Kojima, birkaç gün önce resmi sosyal medya hesapları aracılığı ile Death Stranding 2’nin yolda olduğunu ima eden bir paylaşımda bulunmuştu. Şimdi ise, fuarın son gününde özel bir Death Stranding 2 sunumu gerçekleştirilecek.

Başlangıçta bir saat sürmesi planlanan sunum, oyuncuların yoğun ilgisi nedeniyle 90 dakikaya çıkarıldı. Kojima Productions tarafından sağlanan bilgilere göre, yayın 29 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 04:00’te başlayacak ve yaklaşık 05:30’a kadar sürecek.

 

Kojima Productions, Death Stranding 2: On The Beach için PlayStation 5 platformuna özel bir panel düzenleyecek. Vizyoner oyun yapımcısı Hideo Kojima ve TGS2024’ün resmi destekçisi, şarkıcı-söz yazarı Daichi Miura’nın yanı sıra aralarında Nicolas Winding Refn’in de bulunduğu birçok konuk, yaklaşan oyun hakkında konuşarak görüşlerini izleyicilerle paylaşacak. Katılımcılar, oyunun geliştirilme sürecindeki en son güncellemeleri ilk elden öğrenme fırsatı bulacaklar.

Siz bu yapımla ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizce sunum bekleneni verebilecek mi? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.