Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix'in Tomb Raider Animasyonu İçin Yayın Tarihi Belli Oldu [Video]

Netflix, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft'un çıkış tarihini yayınladığı video ile duyurdu. Son yıllarda oyunların hikâyelerini anim...

...


Netflix, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft'un çıkış tarihini yayınladığı video ile duyurdu.

Son yıllarda oyunların hikâyelerini animasyonlara dönüştüren ve yer yer başarılı işler de çıkaran Netflix, son olarak Tomb Raider oyunlarına el atmıştı. Yayıncılık devinin yaptığı son paylaşımla birlikte Tomb Raider: The Legend of Lara Croft serisinin çıkış tarihi de açıklandı. Ayrıca duyuru videosu ile birlikte yapım hakkında daha fazla detay da öğrenmiş olduk. 

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft tarih duyuru fragmanı:

Fragmanda görüldüğü üzere yeni animasyon 10 Ekim'de Netflix ekranlarında olacak.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft animasyonunun konusu

Bu yapımda, daha genç bir Lara Croft'u canlandırdığımız Survivor üçlemesinden sonraki dönemde yaşananları göreceğiz. Netflix tarafından gelen açıklamaya göre bu yapımda Croft, "gerçek kendisiyle karşı karşıya gelmek ve ne tür bir kahraman olacağına karar vermek zorunda" olacak. 

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft kadrosu

İlk olarak 2021 yılında duyurulan animasyonun yapımcılıklarını Legendary Television ve Powerhouse Animation üstlenecek. Uygulayıcı yapımcı olarak ise The Witcher: Blood Origin'den de hatırladığımız Tasha Huo'yu göreceğiz. Lara Croft'u seslendirecek olan isim ise Peggy Carter rolüyle de tanıdığımız Hayley Atwell olacak. 

Öte yandan bu yapım, geliştirme aşamasında olan tek Tomb Raider yapımı da değil. Prime video da Fleabag'in de yaratıcısı olan Phoebe Waller-Bridge'in senaristliğini ve yapımcılığını üstlendiği bir seri üzerinde çalışıyor. Bu yıl Tomb Raider sevenler izleyecek bolca şey bulacak gibi gözüküyor.


Kaynak: https://www.engadget.com/netflixs-animated-tomb-raider-series-now-has-a-release-date-211924665.html?src=rss
 
 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.