Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Netflix'ten Gears of War Dizi ve Film Uyarlaması Geliyor

Netflix, On Milyonlarca Satan Bir Oyunu Daha Dizi ve Filme Uyarlayacağını Açıkladı Netflix'ten video oyun tutkunlarını heyecanlandıran b...

...


Netflix, On Milyonlarca Satan Bir Oyunu Daha Dizi ve Filme Uyarlayacağını Açıkladı

Netflix'ten video oyun tutkunlarını heyecanlandıran bir açıklama geldi. 40 milyondan fazla satan kült oyun Gears of War için bir uzun metrajlı film ve bir de animasyon dizisi hazırlandığı ifade edildi. Yapımların ne zaman yayınlanacağı şimdilik bilinmiyor.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformları arasında yer alan Netflix, zaman zaman video oyun dünyası ile ilgili çalışmalar da yapıyor. Witcher, League of Legends Arcane ile Cyberpunk 2077'nin animesi, bunun en büyük örneklerinden. Yapılan yeni açıklama ise Netflix'in oyunlardan uyarlama içeriklerine bir yenisinin daha ekleneceğini gözler önüne seriyor.

Video oyun dünyası, 2006 yılında "Gears of War" isimli bir oyunla tanışmıştı. Yayınlandığı dönem büyük ses getiren üçüncü şahıs nişancı türündeki oyun, yıllar içerisinde kitap, masa oyunu ve hatta film olarak da karşımıza çıktı. Netflix'in yaptığı son açıklama ile Gears of War, bu kez de hem uzun metrajlı film hem de bir animasyon olarak karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Netflix'in projeleri, serinin ilk oyununa odaklanacak!

Netflix tarafından yapılan açıklamalarda, Gears of War yapımlarının serideki ilk oyuna odaklanacağı ifade ediliyor. Ancak bu noktada hiçbir detay verilmedi. Oyunu hatırlayanlar olacaktır; Marcus Feniz isimli bir askeri yönetiyorduk ve Locust olarak isimlendirilen yer altından gelme yaratıkları alt etmeye çalışıyorduk. Netflix'teki projelerin oyunun tamamına mı odaklandığı yoksa belirli bir bölümünü mü anlatacağı şu an için net değil.
Gears of War serisi, yayınlanmasının ardından 40 milyon kopya satarak ciddi bir popülarite kazandı. Netflix de bunun farkındaymış gibi görünüyor. Ancak yeni projeler ile ilgili sayısız bilinmez var. Oyuncuların kim olacağı, projenin ne zaman yayınlanacağı gibi detaylar henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili yeni bir gelişme olursa, sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kaynak: https://about.netflix.com/en/news/fire-up-your-lancers-the-gears-of-war-universe-is-coming-to-netflix
 
 

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.