Sayfa Gezinme

Son makaleler:

latest

YAYIN AKIŞI:

Tümünü Görüntüle

Yeni evrensel @ menüsü ile Google Dokümanlar'a kolayca ekleyin

Google: İşin geleceğini inşa etme misyonumuzun bir parçası olarak smart canvas , Google Çalışma Alanında işbirliği yapmanın yeni yollarını s...

...

Google: İşin geleceğini inşa etme misyonumuzun bir parçası olarak smart canvas, Google Çalışma Alanında işbirliği yapmanın yeni yollarını sağlar. 

Buna, insanları, içeriği ve etkinlikleri tek bir kesintisiz deneyime bağlamak için etkileşimli yapı taşları eklemenizi sağlayan akıllı çipler de dahildir.

Şimdi, akıllı çiplere ek olarak tablolar ve resimler gibi şeyleri doğrudan Google Dokümanlar'a kolayca eklemek için evrensel bir ekleme menüsü ekledik. "@"yazmanız yeterlidir; çalışmanıza eklenecek önerilen dosyaların, kişilerin, toplantıların ve farklı içerik öğelerinin ve biçimlerinin bir listesini görürsünüz. Mevcut tüm bileşenleri de arayabilirsiniz.


İçeriğinize zengin öğeler eklemenin hızlı ve basit bir yolu olan universal @ menüsü, ilgili belgeleri önizlemeyi ve okumayı, ilişkili toplantıları ve paydaşları bulmayı, tablo ve resim eklemeyi ve daha fazlasını doğrudan Google Dokümanlar'dan yapmayı kolaylaştırır.

Kaynak:https://workspaceupdates.googleblog.com/2021/10/easily-add-to-google-docs-with-new.html?utm_source=adnanguney.

Hiç yorum yok

Fikirlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.